Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, ti képesek lennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti képesek lennétek egy férfiért foggal-körömmel harcolni? Vagy ez csak a férfiak kiváltsága.

Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Képes voltam ezt tenni fél évig, de miután a napi teendői, munkája, haverjai mögé kerültem, feladtam.

Az, ha az ember mindent megtenne a másikért, a szeretetéért, szerelméért, az meg csak játszadozik, baromira nem éri meg.

Van az a pont, mikor érzi az ember, hogy vége, ebben csak ennyi volt.

2020. márc. 31. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Minek? Ahol már harcolni kell a másikért, ott elég nagy gondok vannak.
2020. márc. 31. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Volt egy férfi,akiért bármit megtettem volna. De ő csak kihasznált. Egy segg. mindegy nem foglalkozok most már vele
2020. márc. 31. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Velem egyszer tortent okyan h a tarsasag elment bulizni es egy sokat emlegetett csaj az akkori palim reszerol megjelent es dumazgattak, odamentem megnezni a csajt mert nevtelenul es szegyenlosen mondva volt bennem ital rendessn es messzirol mar nem lattam ugy az arcat😂 valami megjegyzest tettem a volt palimnak es a csaj belem mart, na akkor tobbse kellett es legepeltem 😂🤷🏽‍♀️ Aztan felmentem a palihoz es kidobaltam az emeletrol a holmijait hogy mire hazaer legyen dolga, mert ez ahelyett h beken teremtett volna odebb allt a nyomorultja.

Mondanom sem kell h rovid tavu feleves kapcsolat volt ez.

Ahol mar ketes eredetu mondatok veszik kezdetet a kapcsolatban az gaz, es nem is erdemel mast csak egy ajtonyitast h kifaradjon az ember eletebol 👌🏽

2020. márc. 31. 22:35
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
Hűha, kíváncsi lennék, hogy hogy definiálnád a férfi oldal küzdelmét....
2020. márc. 31. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!