Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri harcolni?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel csak szerintem”sex kapcsolatunk”van es hat én elkezdtem tobbet érezni iránta. Valoszinuleg mivel ezt tudja ki mondtam azt hogy szeretlek de nem igazan szokott keresni csak estenkent ha ugy gondolja.. viszont en szeretnek tole tobbet es ugy erzem ehhez harcolnom kell erte vagy legalabb is megmutatni neki hogy nagyon szeretném őt. Nektek mi a velemenyetek errol? Megeri vagy sem..2020. jan. 24. 15:30
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsanat ő mondta ki hogy szeretlek!
2020. jan. 24. 15:32
3/10 anonim válasza:
Hat probalkozz, de nem tartom eselyesnek, hogy ebbol komoly dolog lesz.
4/10 anonim válasza:
Nőként ami tehetsz, hogy megpróbálod bevezetni az életedbe és a hétköznapjaidba. Mond meg neki hogy szívesen találkozol vele de nem az ágyban. Ha lekopik, akkor sajnos teljesen mindegy mit csinálsz, mert a rajongásod egyoldalú.
Van a srácnak barátnője? családja?
5/10 anonim válasza:
Szerinted véletlen csak dugtok? Akinek kellesz, azért nem kell harcolni.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem csalados ő 21 eves en 20
2020. jan. 24. 17:49
7/10 anonim válasza:
Soha, senkiért nem harcolnék többet egy percet sem. Csak azért, mert nem érdemes. Aki akar téged, azért nem kell harcolni.
8/10 anonim válasza:
Nem harcolni kell hanem a tudtára adni hogy te többet akarsz tőle. Ha nem vevő rá akkor harcolhatsz, de csak magadat alázod meg feleslegesen.
9/10 A kérdező kommentje:
Tudtara adtam es azt mondta o is tobbet akar de varnunk kell.. Azt hogy mire nemtudom. De nem igazan keres😫
2020. jan. 25. 10:48
10/10 anonim válasza:
Hagyjuk már ez egy ordas kamu duma, te is tudod. Csak huzza az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!