Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri harcolni egy lányért több éven keresztül?
Figyelt kérdés
Történeteket, tapasztalatokat szeretnék, megéri keresni, foglalkozni, egy olyan nővel aki ezt nem annyira viszonozza, sztorikat várok, van olyan aki több évig foglalkozott vele aztán még is össze jöttek, nem csak a lelki szemetese volt éveken keresztül?2012. ápr. 23. 22:28
1/3 anonim válasza:
Nekem a leghosszabb idő 3 hónap volt amit egy nőre fordítottam, majd mire végre összejöttünk rájöttem, hogy nem kell és egy nap után kidobtam. Már csak az éltette Nálam, hogy tetszett az ahogy kellette magát. De mikor megkaptam, nem kellett.
2/3 perky pug válasza:
Hát az ilyen nőt felesleges keresni mert nem érdemli meg.Ha lenne rá esély hogy összejöjjön akkor nem kellene várni rá évekig.Amúgy is csak azért érdekel mert nem kaptad meg.Tapasztalat
3/3 anonim válasza:
Nem éri meg.Inkább keress egy olyat aki megérdemel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!