Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy lányért küzdeni?
A helyzet az, hogy tetszik nagyon egy lány, fülig szerelmes vagyok belé, viszont ez nem kölcsönös.
Van az a mondás, hogy a nő ha azt mondja h nem, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem.
Egyébként én feladtam, nem akarok még több időt és energiát rá pazarolni. Viszont nem igazán tudok róla lemondani, szerintetek megéri harcolni érte? Vagy jobb a könnyebb út, ami azt jelenti, h összejövök mással?
nahát ez a nem az nem jelent biztosan nemet, azt a nője válogatja. van pl olyan nőismerősöm, aki csak akkor mond nemet, ha már teljesen biztos benne, hogy nem akar semmit a sráctól és van olyan is, aki csak azzal a sráccal kezd valamit, akit 3x elküldött és 4x-re is visszatér
szóval ezt ebből nem tudom sajnos megállapítani
"Rendes, visszahúzódó."
Te hol élsz öcsém, a Marson? :D Ha nagyon ráérsz küzdj érte, talán egy idő múlva a tiéd lehet. De viszont a hónapokat, amiket addig elfecsérelsz miatta, később senki nem adja vissza, így jobban jársz, ha mást keresel!
Amúgy egy lány se ér annyit, hogy másodszor is próbálkozz nála, ha már egyszer visszautasított!!!
Hát figyelj,van mikor megéri,én fél évig nem jöttem össze a barátommal,(nem mondtam neki nemet,csak jobban akartam ismerni stb..nem fejteném ki)aztán már évek óta együtt vagyunk.Egyébként én is ilyen csendes,visszahúzódó vagyok.
Az ilyen emberek nehezebben vágnak bele egy kapcsolatba szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!