Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak néhány ember kiváltsága a boldogság?
Figyelt kérdés
Nem soha nem adatik meg,pedig egyáltalán nem vagyok rosszabb ember azoknál,akik megkapják az élettől2016. jan. 9. 10:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem bárki boldog lehet az életben.
2/7 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy nagyon sokan vannak, akik azért nem boldogok, mert azt sem tudják, hogy kell annak lenni. Csak arra koncentrálnak, mi nem megy, mi nincs, azt számba sem veszik, aminek örülhetnének. Én is egyedül vagyok, alig van pénzem,nincsenek igaz barátaim kesereghetnék ezen naphosszat, hogy igazságtalan, mert jó ember vagyok, sokat tanultam..stb., de nem fogok, amíg tudok olyan dolgoknak örülni, hogy pl élnek a szüleim, van fedél a fejem fölött, vannak testvéreim, viszonylag egészséges vagyok.. Ha az ilyeneket mérlegeli az ember, szerintem képes boldognak lenni. Persze nem vigyorog állandóan, nem az élet minden percében, de időnként igenis lehet az. Így már egyből nem tekinthető a boldogság kiváltságnak. Ez csak azoknak az, akik azt hiszik csak a tvben látott pénz és népszerűség tehet boldoggá.
3/7 anonim válasza:
Csak rajtad múlik. Nem veszi el előled senki más.
4/7 anonim válasza:
Így van, a legapróbb dolgoknak is lehet és KELL is örülni. A hála érzése még több jót vonz az életedbe. (Persze csak akkor, ha valóban hálás is vagy, nem csak mondod.) Te magad felelsz a boldogságodért, senki más nem tehet ezért semmit. Ne másoktól tedd függővé az életed, hanem igyekezz olyan dolgokat csinálni, ami téged feltölt, boldoggá tesz.
5/7 anonim válasza:
Mindenki a saját boldogságáért felel,magányosan is lehetsz boldog.Esetleg párban még boldogabb lennél,de a boldogság nincs feltétlenül párkapcsolathoz kötve.Sokan párkapcsolatban élnek és mégsem boldogok.
Ez egy nagyon összetett kérdés,sok mindentől függ,hogy boldognak érzed-e magad,de leginkább tőled.:)És attól,hogy hogyan állsz az élethez.
6/7 anonim válasza:
Minden jót kívánok azoknak, akik csak lepontozni tudnak, ahelyett, hogy belegondolnának az olvasottakba. Bár az igazság sokszor fájdalmas, ezt belátom. :)
7/7 Titusztitusz válasza:
A boldogság az MEM néhány ember kiváltsága, viszont szinte mindig azoké, akik az életüket OKOSAN és JÓL tudják irányítani és vezetni...Ennyi csak a titok nyitja szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!