Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig csak a férfinek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig csak a férfinek kell harcolni a kapcsolatért?

Figyelt kérdés

Akárhány kapcsolatom volt eddig, én lapátoltam bele az időt, energiát, (pénzt), fordítva sosem tapasztaltam. Szerettem, akartam, cselekedtem, mégis mindig csak én kezdeményeztem mindent, nem éreztem, hogy szeretve, vagy egyáltalán annyira tisztelve vagyok, hogy őszinték legyenek velem, de versenyeztetve azért voltam és sokadikként végeztem, elvileg úgy, hogy velem volt kapcsolata az adott nőnek. Ez mindig, mindenhol így van, vagy csak én lettem papucsállatkává nevelve? Mit csináljak másképp?

26F

2017. jún. 17. 10:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenhol van így. Valószínüleg te valamiert ezt a tipust vonzod be? Milyen a szuleiddel a kapcsolatod? Milyen otthon a legkor? Ugyanazt a mintat viszed tovabb vajon amit otthonrol "hoztal"? Vagy pont az ellenkezojet tapasztaltad es emiatt te a lo masik oldalara kerultel...?
2017. jún. 17. 10:58
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

nálunk pont fordítva volt, én harcoltam a kapcsolatért. ez kapcsolatfüggő, nem mindig van így.

21N

2017. jún. 17. 10:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Csak azt lehet papuccsá nevelni aki hagyja....

Rossz lányokat fogtál ki ennyi. Egy normális kapcsolatban mindkét fél oda teszi magát, ha tényleg nagyon szereti a másikat.

Az nem normális hogy csak az egyik fél verseng a másik kegyeiért.

Úgyhogy legközelebb legyél tökös, és hagyd ott azokat akik nem tesznek semmit se a kapcsolatért. És ne legyél papucs, mert rettentően szánalmas látvány, amikor becsicskul egy nőnek egy férfi.

2017. jún. 17. 10:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Elég viharos volt otthon a viszony világ életben, azt nem tapasztaltam, milyen egy normális család és milyen igazán szeretve lenni. Ez okozhatja, hogy bevonzom magam mellé az olyan embereket, akik érzelmileg és egyéb módon is kihasználnak, aztán összegyűrnek és eldobnak, mint egy papírgalacsint?
2017. jún. 17. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nehéz azon változtatni, ahogy szocializálódtál, nem a te hibád...de nem esélytelen...nem normális amúgy, amit írtál. Tapasztalj, gondolkozz és megtalálod azt, aki valóban kell neked.
2017. jún. 17. 11:04
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Mi vagy te, háborús hős? Terminátor, hogy harcolni akarsz?

Nem kellesz a nőnek, akár élve megnyúzhatod magad, az sem érdekli. Kellesz neki, akkor meg levakarni nem fogod tudni.

2017. jún. 17. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Szinte mindig. A nők többsége a kisujját sem hajlandó mozdítani egy kapcsolatért.
2017. jún. 17. 11:49
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Hozok egy kis sütit a nőutáló gyikos fiúklubnak.Meg haboskakaót.
2017. jún. 17. 12:02
 9/11 anonim ***** válasza:
# 8/8 Sütit, kakaót? Sört hozzál nekik, habosat:)
2017. jún. 17. 12:34
 10/11 anonim ***** válasza:
32%

Bevonzod.. mégegyszer meglátom ezt a szót valahol, tuti lefejelem a monitort.

Egyébként neked kéne végre tököt növeszteni, és az ilyen nőket pár dugás után kirakni, vagy legalábbis egyáltalán nem teperni semmilyen szinten. A nőket egyetlen hozzáállással lehet csak megtartani: ha úgy állsz hozzájuk, hogy "whatever, birlak, tetszel, de alapvetően s24rok rá, hogy velem vagy-e, vagy sem, ha te nem, majd lesz más"

Mert akkor ő fog jobban akarni téged, és ő fog tekerni érted. Annál nagyobb hibát egy nővel nem lehet elkövetni, hogy érezteted vele, hogy jobban akarod te őt, mint ő téged, mert ezzel egy nő MINDIG visszaél, ők nem tudnak ebben egyensúlyt tartani.

(Még mielőtt az öntudatos feminácik agyvérzést kapnak: természetesen vannak kivételek, nem minden nő egyforma, de ilyen az általános női viselkedés)

2017. jún. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!