Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ciki manapság horgászb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki manapság horgászbotot venni egy férfinek?

Figyelt kérdés

Ezen kérdés analógiájára:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

Mikor fogják fel a férfiak, hogy a nők nem sorozatgyártottak? Meg kell kérdezni, szereti-e az adott nő a virágot, nem pedig itt puffogni :D

A horgászat sem érdekli az összes férfit, akkor most én gyűlöljem a férfiakat, mert lesz, aki nem tud mit kezdeni egy horgászbottal, vagy egy doboz gelesztával?

2016. dec. 19. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Hát, szerintem a horgászbot azért nem annyira fogyóeszköz.

Amúgy öcsém tutira örülne neki :)

2016. dec. 19. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Megfogtad a lényeget egyes :D
2016. dec. 19. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Na, ezt kérdezte a párom is, jó nekem a horgászbot ajándéknak?

Én mondtam, hogy igen és ne is verje magát nagy költségbe, mert láttam egy használtat, alig 1,8 tized millióért. Az pont megfelelő lenne. Még giliszta sem kell hozzá:))

2016. dec. 19. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező: értettem én elsőre is, csak nem akartam kötözködni. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok nő elvárja, hogy kitaláld, mire gondol. Ha megkérdezed, úgy már nem az igazi, mert akkor nem meglepetés. Saját tapasztalat ;)
2016. dec. 19. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
nemtom. Van sajátom. Sose kaptam még ilyet nőtől :DDD
2016. dec. 19. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
4-es, figyelni kell a körülötted lévő emberekre. Rögtön tudni fogod, mit akarhatnak.
2016. dec. 19. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Horgászbot nálam nem nyerő, de egy jó bográcsnak vagy minőségi(használható) túrakésnek tudnék örülni.

30/f

2016. dec. 19. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
HA utál horgászni, akkor több, mint ciki.
2016. dec. 19. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, ha csónakkal együtt van. ;)
2016. dec. 19. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!