Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne ráírni így ismeretlenül?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki megtetszett,nem helybéli,egy ismerősöm ismerősei között szúrt szemet nekem,nagyon bájos velem egyidős.Gáz lenne ha én így ismeretlenül ráírnék ? Tudom hülye kérdés,de most valahogy nem tudom mit tegyek.2016. aug. 5. 00:02
1/1 anonim válasza:
Ugyanilyen szituáció, én kétszer találkoztam vele élőben is, pár szót váltottunk, aztán igaz hogy hónapokkal később de ráírtam hogy lenne-e kedve enni vagy meginni valamit, és mondta hogy nem. :D De attól még neked bejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!