Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elmondjam az igazat?
Szerelmes vagyok, a férfi tudja de fiatabb mint én. 30 vagyok ő 23.2gyermekem van.
1eve ismerjük egymást nagyon sokat beszéltünk feszen telon stb. 3szor voltunk együtt szexuálisan. Nos mind 3szor olyanok voltunk mint egy szerelmes pár nevettünk, osszebujtunk, volt kis vita néha féltékenység stb mint az átlag kapcsolatokban
Aztán mind3szor végül "abba maradt" mert h "gyerekeim vannak.
Persze 4edjere is ugyan úgy szeriberi majd ennyi.
Persze mindig írja hogy fontos vagyok szeret de nem megy..
Csúnya és koromhoz méltán szégyen de kamufesszel bejeloltem és elkezdtem fűzni az agyat... Tudom nem szep lehet követni de csak így tudtam vele minden nap beszélni..
Teltek a napok és végre ugyan úgy beszéltünk szórakoztunk mint anno csak épp ő nem tudja hogy én vagyok... Bár gyakran Írta hogy olyan mintha 1eve ismernenk egymást, imádja hogy ilyen jókat beszélünk stb... Önző voltam nem bírtam leallni... Csak hogy ő megszerette az illető nőt aki én vagyok elmondása szerint, szerelmet vall, hiába törlöm jönnek az új fészek és üzenetek... Már érzem a mondataibol hogy, szenved elvégre ismerem őt jól. Valaki azt mondja mondjam el valaki azt hogy hallgassak és tűnjek el hogy érkeztem kamu feszkent. A lelkem azt súgja mondjam el de rettegek hogy mi lesz ha megtudja örökre meg gyűlöl ami érthető pedig én nagyon szeretem őt.johet hideg meleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!