Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki az igazat? 26F
Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban vagyok egy csajjal, hétvégén elvileg talizunk is és most kérdezte hogy mit csináltam tegnap este, én meg végigkeféltem az egész estét. Ha megmondom neki az igazat akkor besértődne (mondjuk jó kérdés hogy mire fel mert nem járunk), ha meg nem mondanám akkor meg hazudnék.2016. aug. 4. 21:42
2/13 A kérdező kommentje:
omg
2016. aug. 4. 21:46
3/13 A kérdező kommentje:
de akkor hazudok és én sosem szoktam hazudni
4/13 A kérdező kommentje:
lécci mondjatok valami megoldást mert más nyaggat hogy miért nem válaszolok semmit
5/13 anonim válasza:
1. ha ismerkedsz, minek b..szol mást?
2. ha b..szol, akkor vállald a tetteidért a következményeket
3. mivel még nem vagytok együtt, ezért nem feltétlen kell neki elmondani
4. tedd félre a lelkiismeretfurdalásodat, ha akkor nem volt, most se legyen
7/13 anonim válasza:
Mi lesz veled, ha nejed is lesz? Addig gyakoroljad a hazudozást. Különben, nős emberként fogsz lebukni.
8/13 anonim válasza:
1. Nyugi, a nők sem mondják el soha, ha ismerkedés közben mással ismerkednek/kefélnek. 2. Amíg nem vagytok együtt, nem kell beszámolnotok egymásnak semmiről. Találj ki valamit, nem vagy köteles beszámolni neki a magánéletedről, de máskor legalább gondolkozz, hogy mit csinálsz.
9/13 RoseTyler válasza:
Micsoda probléma! :D
Én hazudnék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!