Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy osztálytársam aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy osztálytársam aki tetszik. De van barátnője, elmondjam neki az igazat még így is? :/ Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval nem állok közéjük nem is az a célom ezzel csak szeretném hogy végre észre vegyen mert tavaly padtársamként elég sokat hülyéskedtünk..inkább piszkáltuk egymást viccesen szólva fogdozott csapkodott meg olyan szavakat használtam rá hogy "csúnya b**i" ilyesmi xD és szerintem akkor kicsit érezhetett valamit irántam mert sok dologgal kimutatta ezt pl órákon folyton engem figyelt közben mosolygott mint a tejfel :D nos hát nekem meg megtetszett de van barátnője mint már említettem.Viszont mindig is úgy ismerte mindenki hogy csak a rövid kapcsolatokba megy bele..nos ezt én is így gondoltam mostanáig..kb 6 hónapja járnak és van egy haverja akire felnéz.és azt pletykálják,hogy csak azért jár a csajjal mert a haverja is jár eggyel.Szóval én is ebben hiszek per pillanat.o.O de nem tudom mi a szitu valaki segítene abban,hogy mit csináljak hogy észrevegyen?? De azért barátoknak is nevezhetjük egymást :) most így 8. év végére elég jól kijövünk :) igazából azt terveztem hogy osztálykiránduláson elmondom neki hogy tetszik csak nem jött el -.-" így hát nem tudom mit tegyek..akkor mondjam el neki mikor már nincs barátnője,vagy esetleg most valamikor? :O (volt akibe szerelmes voltam és nem mondtam el neki mit érzek valójában :( ezért buktam az egészet..többet nem teszek így ezt megfogadtam).ennyi :) bocsi ha egy kicsit hossú xD

2013. máj. 27. 16:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Viszont azt is tudom,hogy sokan mondják "ne járj osztálytárssal mert hamar megunod!" meg "házinyúlra nem lövünk"..nos az utolsó 3 hét van csak vissza az általánosból utána pápá :'O de akkor is xD Válaszokat várok :)
2013. máj. 27. 16:18
 2/4 A kérdező kommentje:
1. kommentelő miért lennék k*rva? hisz említettem hogy nem akarok neki rosszat vagyis nem állok közéjük..-.-" xDD akkor meg mire fel?
2013. máj. 27. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz közéjük állni és szétválasztani őket,akkor ne mondd el az érzéseidet,inkább felejtsd el!Nyilván nem véletlenül vannak együtt hat hónapja,valami csak megfogta a csajban,ha ennyi ideje kitart mellette.Inkább keress magadnak szabad prédát.
2013. máj. 27. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem vallanék szerelmet olyannak, akinek barátnője van, főleg ha tényleg csak azért tartja a lányt, hogy legyen valaki. Ez sokat elmond a fiúról, de a te dolgod, hogy mit teszel.
2013. máj. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!