Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Elmondjam az igazat?
Chat-en megismerkedtem egy lánnyal. Lassan már egy hete beszélünk, egy-egy alkalommal akár több órát is képesek vagyunk egymással beszélni.
Nagyon szimpatikusnak találom és szerintem ezzel ő sincs másként. Mondjuk eléggé zárkózott, képet pl. még nem szeretne mutatni magáról, de azt mondta, hogy később viszont szívesen találkozna személyesen.
Csak egy a baj, én ezekre a chat-es oldalakra csak beszélgetni, szórakozni jártam fel, ezidáig...Tehát nem adtam meg magamról valós adatot. Nem tudja az igazi nevemet, foglalkozásomat, lakhelyemet, stb.
Nem szeretnék tovább titkolózni. Úgy gondoltam, hogy elmondok neki mindent, de pont tegnap hozta fel, hogy neki a legfontosabb az őszinteség. Hazug emberrel ő már nem fog foglalkozni, mert nagyon sokan átverték már!
Na most mi legyen? Szeretnék vele találkozni és jó lenne jobban megismerni. De egy hazugságra nem szeretném alapozni ezt az egészet, ha meg elmondom neki az igazat, akkor félek nem fog már tovább beszélgetni velem.
Ti mit tennétek a helyemben? És hogy reagálnátok erre a lány helyében?
Nagyon örülnék pár tanácsnak. Köszi előre is!
Nem mindegy, hogy nem tudja, vagy mást mondtál, mint ami az igazság... Én ismertem úgy meg valakit cseten, hogy fél évig nem tudtam róla semmilyen valós információt, de nem mondott helyette mást! A hazugságot én is rosszul viselem...
Amúgy meg azért ne nagyon éld bele magad, mert ő sem biztos, hogy az, akinek mondja magát. Még az sem biztos, hogy nő...
Nem tudom hogy hogy reagálnánk a lány helyébe.
Megértelek,az elején nem kell megadni a saját magunkról adatokat,majd csak később.
Az 1 hét még kevés idő ahhoz hogy kialakuljon a kapcsolat,
hazugsággal nem jó indítani,de ezt már most nem fogod tudni helyre rakni majd csak csalódással.
Ami lehet hogy hamar lesz,vagy lehet később attól függ elmondod neki,vagy majd megtudja később nem tőled... ha nem kiderül.
Erre sajnos nincsen jó tanács,
mert előbb utóbb kiderül hogy hazudtál,titkolóztál.
Minden jót kívánok neked!
Mond el azt amit leirtal ide. Hogy ismerkedni jartal fel csak bem gondoltad hogy talalkozol egy ilyen lebilincselo lannyal es ezert szeretned ha megismerne az igai valod.
18/L
Nem, ő tuti, hogy igazat mondott. Belinkelte a Facebook adatlapját, hogy nézzem meg, hogy néz ki, és ha tetszik jelőljem be. Nem használom a Facebookom ez így ennyiben is maradt.
Az az igazság, hogy konkrétan nem mondtam neki igazat, csak pár dologban, mert nem akartam kiadni magam mindenkinek ott a chat-en. Hisz egy csomó fura figura jár fel, de ő eddig teljesen másnak tűnik!
Köszönöm a kedves és hasznos tanácsokat! (persze a többiek véleménye is jöhet még)
Az a baj, hogy szerintem ebből már nem jövök ki jól...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!