Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Elmondjam az igazat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elmondjam az igazat?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok, a férfi tudja de fiatabb mint én. 30 vagyok ő 23.2gyermekem van.

1eve ismerjük egymást nagyon sokat beszéltünk feszen telon stb. 3szor voltunk együtt szexuálisan. Nos mind 3szor olyanok voltunk mint egy szerelmes pár nevettünk, osszebujtunk, volt kis vita néha féltékenység stb mint az átlag kapcsolatokban

Aztán mind3szor végül "abba maradt" mert h "gyerekeim vannak.

Persze 4edjere is ugyan úgy szeriberi majd ennyi.

Persze mindig írja hogy fontos vagyok szeret de nem megy..

Csúnya és koromhoz méltán szégyen de kamufesszel bejeloltem és elkezdtem fűzni az agyat... Tudom nem szep lehet követni de csak így tudtam vele minden nap beszélni..

Teltek a napok és végre ugyan úgy beszéltünk szórakoztunk mint anno csak épp ő nem tudja hogy én vagyok... Bár gyakran Írta hogy olyan mintha 1eve ismernenk egymást, imádja hogy ilyen jókat beszélünk stb... Önző voltam nem bírtam leallni... Csak hogy ő megszerette az illető nőt aki én vagyok elmondása szerint, szerelmet vall, hiába törlöm jönnek az új fészek és üzenetek... Már érzem a mondataibol hogy, szenved elvégre ismerem őt jól. Valaki azt mondja mondjam el valaki azt hogy hallgassak és tűnjek el hogy érkeztem kamu feszkent. A lelkem azt súgja mondjam el de rettegek hogy mi lesz ha megtudja örökre meg gyűlöl ami érthető pedig én nagyon szeretem őt.johet hideg meleg!

2020. márc. 8. 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyerekes vagy. Most megtanulod, hogy a tetteid következményei vannak, amik nem mindig vidámak.
2020. márc. 8. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen, 2 gyerekkel te még csak itt tartasz?

Hagyjad békén azt a srácot. 23 évesen agyilag még gyerek, messze nem áll készen rá, hogy 2 gyerekedet nevelje.

A te viselkedésed még ennél is sokkal gyerekesebb.

Töröljed a kamu profilt facebookon majd hagyjál fel a vele való kommunikációval. Mindenki jobban jár.

2020. márc. 8. 23:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem ak orkülönbség miatt, mert számos példát tudnék hozni, hogy 10-12 év is van a páros között, a nő az idősebb.

Nem vállalja fel a gyerekeidet, nem akar hosszú távú kapcsolatot. Érett nő vagy, boldog veled, de ennyi.

Ne számíts többre.

"Csúnya és koromhoz méltán szégyen de kamufesszel bejeloltem és elkezdtem fűzni az agyat."

Ez pedig aljas dolog.

Hagyj fel vele. Szállj ki.

Keres magadhoz illő párt. Ismerek olyan férfit is, aki

három gyerekkel vette el a szerelmét, azóta nekik is lett kettő.

Infantilis és jellemtelen játékot űzöl.

Ráadásul megalázod saját magadat is, őt is.

2020. márc. 9. 00:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, hogy mennyire érett ez a srác. Láttam már olyan 23 évest, aki minden nap bulizott, részeg volt, gyerekesen viselkedett, udvariatlan és bunkó, de láttam már olyat is, aki pont az ellenkezője.

Te hogy reagálnál, ha egyszer csak eléd állna és bevallaná, hogy kamu profilt csinált, amivel hülyitett?

2020. márc. 9. 04:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát mivel én szeretem így nem tudom.. Az érzéseimrol nem hazudtam neki a a valóságban sem a kamu feszen... Őszinte leszek nem értem miért nem jött rá hogy én vagyok minden egyes szavam én vagyok
2020. márc. 9. 06:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Az sem zavar, hogy szeret elmondása szerint, aztán szerelmes lett "másba"?
2020. márc. 9. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenképp hagyd abba. Ha szereted akkor ne akard már megbántani meg átverni. Ez elég aljas dolog.

A kor szerintem sem baj, viszont azt tényleg nem várhatkd, hogy ilyen fiatalon a te gyerekeidet akarja nevelni.

2020. márc. 13. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez nem kicsit durva dolog - ez a kamu profil! Én próbálok nem belegondolni, hogy ennek mi lehet a vége...

A korkülönbség még csak hagyján - a gyermekeidhez mit szól?

Vállalná Őket hosszabb távon? Szóba jött ez egyáltalán köztetek? Vagy csak "élvezitek a pillanatot"?

2020. márc. 13. 21:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Ismeri a gyerekeim, a fiamat kimondottan szereti. Nem kértem hogy nevelje a gyerekeim
2020. márc. 15. 08:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd el neki, és zárjátok le ezt a cirkuszt, különben csak még jobban megbántódna, hogy ha a "szerelme" se szó-se beszéd egyszercsak eltűnik az éterben.

És soha többet ne játszadozz mások érzéseivel, mert baromira aljas dolog.

2020. márc. 15. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!