Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sikerült megtalálni az "igazit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült megtalálni az "igazit"/"a nagy Őt"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a sok csalódás, pofáraesés után sikerült? :)

2020. márc. 5. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Sikerült. Nős, gyerekei vannak, és soha nem lehet az enyém. Hurrá.
2020. márc. 5. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom
2020. márc. 5. 16:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és érdekes módon mindegyiknek párja van.
2020. márc. 5. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de szerintem olyan nincs is.
2020. márc. 5. 19:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy csak egy nagy Ő van, de többféle betűtipus!
2020. márc. 5. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem sikerült. Vagyis igen, de a jelek szerint nem kölcsönösen. Egyszer hittem azt, hogy megtaláltam, de elég hamar elkezdtem azt érezni, hogy egyoldalú az a szerelem, amit én kölcsönösnek hittem. Nehezen hevertem ki, főleg hogy az illető nem akart elengedni ki tudja milyen érdekből. Összeházasodtunk, gyerekünk is lett. Lehet, hogy a 8-as a férjem, eléggé passzol a helyzetünkre, én nagyon szeretném, ha boldog lenne és végre olyat választana, akibe tényleg szerelmes - ha egyáltalán képes erre az érzésre. Én mást szeretek már rég. De nős az illető, így hát hiába, ellök magától. Nem mintha olyan rámenős lennék. Nekem egyszer is elég elmondani, hogy kopjak le és már ott se vagyok. Csak nem olyan könnyű, ha állandóan utánam nyúl, aztán nem kellek neki mégse. Majdnem találtam valakit, aki a jövőm lehetne azóta, nagyon egymásra találtunk, de a férfi akit szeretek, valószínű meglátott minket, mert leadott egy füstjelet és azóta végem van. Képtelen vagyok kapcsolatra, szakítottam azonnal azzal is, aki pedig mindenben az ideálom volt. Inkább maradok egyedül, de én így alkalmatlan vagyok kapcsolatra.
2020. márc. 5. 21:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer úgy éreztem, hogy igen. Csak sajnos köztünk nem lehet normális kapcsolat. Meg aztán eléggé összetörte a szívem. Így a legjobb, ha rá sem nézek.

Inkább élek azzal, aki becsül is.

2020. márc. 5. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!