Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi ilyen kérdés van, hogy ismerkedni, irjatok privit,30+nők, pasik ismerkedni szeretnének, sikerült itt már valakinek megtalálni a nagy Őt?
Nagy Ő keresés talán kicsit komplexszebb, nem? kedves 30+nő :D
De ismerkedni bárhol lehet, sose lehet tudni mi sül ki.
Én is 30-as nő vagyok kedves Kérdező, ismerkedtem már itt, szereztem nagyon értelmes és intelligens barátokat, de az én tanácsom az, hogy csak óvatosan csináld.
Tartsd nyitva a szemed és kételkedj dolgokban mert nem minden az aminek látszik.
Egy-egy jóbarátot, ismerőst, szexpartnert össze lehet szedni itt, de a mi korosztályunk tartós kapcsolatot kétlem hogy ezen az oldalon tudna kialakítani, ahol a java részt férfi, tizenéves kisfiúkból vagy huszonéves fiatal srácokból áll, és sajnos nagyon kevés a mi korunkbeli értelmes, felnőtt gondolkodású igazi férfi, de próba szerencse.
Sok sikert neked :) 30+N
Én megismertem innen egy nőt, és eddig tök pozitív a dolog. A társkeresőkkel viszont negatívabb a tapasztalatom.
Én nem zárnék ki semmit, de egy kis óvatosság nem árthat. Ne adj ki magadról túl sok infot az elején, igyekezz jól megismerni a partnert a levelezések alatt. A személyes találkozót érdemes nyilvános helyre szervezni.
Bár most épp ismerkedek egy lánnyal, de ha van kedved ennek ellenére beszélgetni, írj nyugodtan.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!