Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sikerült megtalálni az "igazit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült megtalálni az "igazit"/"a nagy Őt"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a sok csalódás, pofáraesés után sikerült? :)

2020. márc. 5. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sose hittem a Nagy Ő-ben, most sem hiszem azt, hogy minden embernek lenne egy előre elrendelt Igazija valahol a világban, ez nem így működik. De igen, sok pofáraesés után sikerült keresgélés nélkül is megtalálni azt, akivel boldog vagyok, akivel évek múltán is szeretjük egymást és akivel szinte teljesen összeillünk. Ehhez viszont alapos önismeret kell szerintem és sok őszinte kommunikáció, olyan szerintem nincs, hogy egy párkapcsolatban bármiféle erőfeszítés nélkül is "boldogan élnek, amíg meg nem halnak".
2020. márc. 5. 12:38
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Nekem még nem sikerült. Nem úgy bír már nyitni az ember ha egyszer jobban pofára esett. 36ff
2020. márc. 5. 12:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom, ahogyan az első. Nem hiszem, hogy mással nem lehetnék boldog, de a férjemmel az vagyok, másfél évtizede. Hiszem, hogy ő a másik felem, tökéletesen kiegészítjük egymást és sosem fogunk elválni, de azt is, hogy mással is lehetett volna közel ugyanilyen. 😊
2020. márc. 5. 12:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is #1-el értek egyet. Nem hiszem, hogy létezik előre elrendelt Igazi, vagy hogy csak és kizárólag egyetlen emberrel lehet valaki boldog. Viszont, a férjemmel maximálisan az vagyok. És nem kellettek ehhez pofára esések. Óriási szerencsém volt, mert elsőre megtaláltam őt.
2020. márc. 5. 12:48
 5/17 anonim ***** válasza:
75%

Igen, két gyermeke van, a harmadik úton, ja és férjnél van.

Kersem a következő nagy Ő-t. Van több is.

2020. márc. 5. 13:20
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

Csatlakozom, én is hasonlóan gondolom, mint az első.

Én tavaly váltam el, óriási csalódásként és kudarcként éltem meg. Azóta rengeteg időt és energiát tettem a saját felépülésembe (pl. fejlődés az önismeretben), egész jó úton vagyok azt hiszem.

Nagyon optimista beállítottságú voltam mindig is, szóval én bízom abban, hogy sikerül párt találnom:).

33N

2020. márc. 5. 13:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem pofáraesésnek, inkább tapasztalatnak nevezném az elozo kapcsolataimat. Volt bennuk sok jó, az hogy végetértek, egy dolog. Pozitívan gondolok vissza a régebbi kapcsolataimra, attól hogy nem egyfelé vitt az utunk, még nem minositem ez exeimet negativan. Minden kapcsolat formált engem, és nélkuluk ma nem lennék az aki vagyok.

Én is úgy gondolom, hogy nincs olyan, hogy csak egyetlenegy emberrel a világon lehetsz boldog. Sok ember van, akivel jó, harmonikus, szeretetteljes kapcsolatot tudnék kialakítani, ami - természetesen sok munkával - akár éltunk végéig tarthatna. De amikor egy ilyen emberre rátalálsz, akkor elfog az olyan " révbe értem" érzés, és már nem gondolkodsz azon hogy esetleg mással is lehetne jó. Már nem érdekel más.

Igen, boldog vagyok a férjemmel, o az, akivel le szeretném élni az életemet, és igyekszunk tenni érte, hogy ez harmóniában és szeretetben teljen.

2020. márc. 5. 14:06
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy közel 8 éves kapcsolatom ért véget nemrég, de a közös gyerek és ház miatt még nem tudtunk teljesen lezárni mindent, mégsem pofára esésként élem meg.

A furcsa pedig az egészben, hogy egy olyan embert sodort vissza az életembe a sors, akivel évek óta ismerjük egymást, dolgoztunk is együtt, mindig megvolt a kölcsönös férfi-női szimpátia és a főbb történéseket tudtuk egymásról, de sose nyitottunk "romantikusan" egymás felé a kapcsolataink miatt, most viszont hirtelen minden megváltozott. Elindult valami nagyon jó köztünk és hiszem, hogy ez nem véletlenül alakult így. :)

2020. márc. 5. 14:29
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

NINCS "A NAGY Ő"!

Több, nagy és nagyobb Ő van.

2020. márc. 5. 14:56
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Tobb nagy o van es nem tart orokke. Jo esellyel elszalasztjuk.

Komolyan mondom, sajat es sok ismerosom karan tanulva, hogy minel inkabb kergeti az ember ezt az almot, az annal tavolabbra kerul.

Bevonzani nem igy kell. Az elet tobbi dolgara koncentralni, szabadon engedni ezt a gorcsos akarast, es akkor a sors, ha akarja, ugy kavarja a szalakat. De nem egyetlen es nemcsak egyszer.

2020. márc. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!