Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 18-28 év közötti nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-28 év közötti nők! Mennyire sikerült megtalálni a párotokat?

Figyelt kérdés
Vagy van még aki nem szeretne komoly kapcsolatot és még szórakozik és bulizgat?
2015. nov. 20. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Szeretnék komoly kapcsolatot de válogatós vagyok, az "igazi" még nem jött el.

19/L

2015. nov. 20. 10:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha valakivel kapcsolatot szerettem volna azt csak komolynak tudtam elképzelni, viszont volt időszak amikor egyáltalán nem szerettem volna.

Megtaláltam, akivel minden működik és le szeretnem élni az életemet.

25/n

2015. nov. 20. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam mikor megismertem a férjemet és 25, mikor az esküvőnk volt tavaly nyáron. Szóval én megtaláltam.:)

Egyébként egyikőnk sem volt soha az a bulizós fajta, inkább barátokkal szeretünk beülni iszogatni.

2015. nov. 20. 10:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érzem, sikerült megtalálni azt az ember, akit a másik felemnek érzek, és vele szeretném eltölteni a hátralévő életem minden szabad percét.

Sosem voltam kifejezetten bulizós fajta, de most, hogy őt megtaláltam, gyakrabban járok szórakozni, mint előtte. Szerencsére az, hogy komoly párkapcsolata van valakinek nem zárja ki az egészséges társasági életet, akár együtt, akár külön, de néha szoktunk menni iszogatni, bulizni, szórakozni.

23/N

2015. nov. 20. 11:19
 5/12 anonim ***** válasza:

En megtalaltam. 15-20 eves korom kozott kibuliztam magam, es az egyik szorakozohelyen ismertem meg a paromat, aki azota a ferjem.

De megmondom oszinten, hogy ovodas koromtol kezdve a paromat kerestem. Lehet hogy ez igy furan hangzik, de semmi mas nem erdekelt igazan az eletben, mint az hogy szerelmes legyek es viszont szeressenek. Nagyon szeretethianyos voltam, biztos hogy ezert. Igy aztan nagyon sok platoi szerelem, randik, flortok, es csalodas utan, 20 evesen volt az elso komolyabb kapcsolatom. Akkor kezdtem ugymond "gyogyulni", es rajonni, hogy a boldogsagom nem ettol fugg. Aztan a kovetkezo kapcsolatbol hazassag lett. :)

28N

2015. nov. 20. 11:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, hogy megtaláltam. Lassan 4 éve együtt vagyunk. Soha nem voltam az a bulizós lány szóval nem hiányzik a buli meg a pasizás, boldog vagyok a barátommal.

18/L

2015. nov. 20. 12:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Remélem teljes mértékben. 10 éve vagyunk együtt, ebből 5 házastársakként. 27 vagyok
2015. nov. 20. 12:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Én most töltöttem 29-et és 23 voltam mikor összejöttünk tehát 6 éve tart.Nem vagyunk mi sem bulizósak,bár ritkán azért jó ha elmegyünk.Inkább lightosabb progikat szeretünk mint pl,kertipartik,kirándulás,fürdőkbe járunk stb :)
2015. nov. 20. 12:34
 9/12 NicoRobin ***** válasza:

Én még nem találtam meg. Az elmúlt években nem is nagyon kerestem, de most már érzem a hiányát.

24/N

2015. nov. 20. 12:52
 10/12 anonim ***** válasza:
27 vagyok és 5 éve vagyok együtt a férjemmel, 3 éve vagyunk házasok és most várjuk az első babánkat :)
2015. nov. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!