Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik rossz családban nőttek fel és nem bíztak meg a szüleikben? Nektek sikerült megtalálni életetek párját, akiben megbízhattok?
Bizonytalanul kötődő - ez a szó, amit keresel.
Sok pszichológushoz mászkálás után igen, sikerült.
Én sem bízok igazából a szüleimben (meg általában senkiben sem). Felneveltek tisztességesen, de ebbe csak az anyagi támogatás fért bele, azon túl más nem igazán. Jobb híján pár barátban tudok ilyen-olyan szinten bízni, de egyikükben sem teljes mértékben.
Mivel világéletemben egyedül voltam (lelkiekben) hagyva, így ez vált számomra a basic szintté. Nem tudok hinni az igazi, feltétel nélküli szerelemben és szeretetben sem (pedig nagyon szeretnék), mivel nem érzem úgy, hogy valaha lett volna részem ezekben.
Szóval a kérdésre a válaszom, nem, nem sikerült életem párját megtalálni. Persze nem is törtem össze magam azért, hogy megtaláljam.
Igen, sikerült.
És még abban is, hogy én hogy NE neveljem a gyerekeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!