Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ha beleszeretnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha beleszeretnétek egy férfiba, de rossz lenne vele az ágyban, a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Szóval randizgattok, sok időt eggyütt töltötök, de az első szeretkezés csak pár hét után történik meg, amikor ha még nem is valóban szerelmesek, de már majdnem azok vagytok belé. Viszont az első alkalommal kiderül, hogy az eddigi férfiakéhoz képest jóval kissebb neki, és nincs meg az az intenzív érzés behatoláskor. Ilyenkor mit lehet tenni? Megelégedtek a külső ingerlés általi kellemes érzésekkel, vagy hosszútávon hiányozni fog egy "kitöltős" méret, és még az elején véget vettek az ismerkedésnek? Ezen kívül viszont minden tökéletes vele, szerettek közös programokat csinálni, egy hullámhosszon vagytok, közösek a nézeteitek, terveitek.
2019. ápr. 22. 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Nesze neked komoly kapcsolat... :D
2019. ápr. 22. 14:33
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
En emiatt nem vetnek veget a kapcsolatnak, bar nekem nem is volt soha senkivel huvelyi orgazmusom. Egy jo nyalasi keszseg, g pont masszazs igy tobbet er nekem mint a kitoltos meret. De ha masnak mar volt huvelyi es hianyozna... az lehet maskepp latja.
2019. ápr. 22. 14:43
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
És te mit szólnál, ha a pasi is felrakna ide egy kérdést, hogy randizgatott egy lánnyal, minden stimmelt, de az első együttlétnél kiderült, hogy jóval tágabb a vaginája, mint az eddigi nőknek, rendesen harangozni tudott benne, így nincs az az intenzív szűk érzés behatoláskor? És hogy hosszútávon hiányozni fog-e neki a szorítós érzés? Minden csak nézőpont kérdése.
2019. ápr. 22. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
11%
anal
2019. ápr. 22. 14:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezen pörögsz, akkor neked nem elég a külső inger, szóval, ez már most szar.
2019. ápr. 22. 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
Az attól függ, hogy jó volt-e a szex, mert ez (a lényeg) nem derült ki a kérdésből, csak h alapos kisebbségi komplexusod van. Ha kielégítő volt, akkor minden menne tovább. Ha nem, akkor adnék még egy esély, ha utána sem, akkor dobnám. A jó szex nekem fontos
2019. ápr. 22. 14:58
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Elég változatos méretekkel találkoztam már, kisebb és a hatalmas oldalon is, de szerintem mikropénisze kell legyen egy pasinak ahhoz, hogy a méret valóban gondot okozzon. Szóval, nem nem szakítanék. A jó szex nem csak a dugaszolásból áll, legalább is nekem.
2019. ápr. 22. 14:58
 8/13 anonim ***** válasza:
6%

Tehát akkor most rossz volt, vagy csak nem volt annyira szuper kielégítő, és intenzív érzés, mint az eddigi komolytalan kapcsikban?

Egyenlőre nem tudok elképzelni annyira rossz szexet, hogy véget vessen emiatt egy amúgy tökéletes(!) kapcsolatnak. Ez leírva is elég durván hangzik. Ha nem is annyira szuper jó vele az együttlét, hogy főnyereménynek tekintsem, attól még nem vetnék véget vele, főleg, ha jó érzem amúgy magam vele. Én örülnék, ha lenne egy partnerem, akivel jó közös programokat szervezünk, miért dobnám el csak úgy?

2019. ápr. 22. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:
21%
A rossz szexhez ugyanúgy kettő kell, ahogy a jóhoz is...
2019. ápr. 22. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Vegyétek már észre, hogy ezt a kérdést nem csaj írta ki...
2019. ápr. 22. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!