Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha beleszeretnétek egy férfiba, de rossz lenne vele az ágyban, a mérete miatt?
Figyelt kérdés
Szóval randizgattok, sok időt eggyütt töltötök, de az első szeretkezés csak pár hét után történik meg, amikor ha még nem is valóban szerelmesek, de már majdnem azok vagytok belé. Viszont az első alkalommal kiderül, hogy az eddigi férfiakéhoz képest jóval kissebb neki, és nincs meg az az intenzív érzés behatoláskor. Ilyenkor mit lehet tenni? Megelégedtek a külső ingerlés általi kellemes érzésekkel, vagy hosszútávon hiányozni fog egy "kitöltős" méret, és még az elején véget vettek az ismerkedésnek? Ezen kívül viszont minden tökéletes vele, szerettek közös programokat csinálni, egy hullámhosszon vagytok, közösek a nézeteitek, terveitek.2019. ápr. 22. 14:31
11/13 anonim válasza:
Annyira válogatósak vagy kicsi a méret kicsi a pasi pénz tárcája nem akar közösprogramra menni nincs diplomája stb
vegyél magadnak egy kutyát és vegyél akkor vele
12/13 anonim válasza:
Nő vagyok. Nekem számít a méret.Átlagos legyen,ha kicsit nagyobb nem baj.A nagyon kicsi nekem nem lenne kielégítő. Nálam az orális szex előjáték kategória, bármennyire jól csinálja valaki. Az igazi kielégítést én a behatolásos szex által élem meg. De mindenki más.
13/13 anonim válasza:
A legtöbb nőnek az a 3.5 4 centis vastagság kb a hurkapálcikát jelenti pedig ez az átlagos, akkor milyen átlagos péniszekről beszélnek ? XD
A tág nőknek sem a hossz a lényeg, ha egyszerűen nem olyan vastag a farka valakinek mint amilyen tág a nő hüvelye akkor lehet 20 centis is , csak a méhszáját bökdösi vele de a hüvelyét nem ingerli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!