Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz első szex élménye elfelejtődik?
Nem mindegy, hogy két hónapja voltatok együtt és kihasznált és fájt is, amit nem tudtál elfelejteni, mert azt írtad azóta is együtt vagytok.
Amúgy nem mindenkinek jó elsőre a szex, sőt fáj is, de ennek ellenére próbál a legtöbb normális pasi arra menni, hogy valahogy még is élvezhetővé tegye a párja számára. Ha a pasid egyáltalán nem figyelt rád, akkor gondolom azóta se teszi. Ott kell hagyni.
Sajnos nem.
Én sem tudom elfelejteni, máig is bánom.
Rossz emberrel volt,nem figyelt rám sokkal jobban fájt.
Viszont a második aki máig is a párom, vele nagyon jó volt. És mivel annyi ideje egyedül voltam szinte újra "elveszthettem a szüzességem". Nagyon gyengéd volt, kedves többször is megkérdezte h biztosan szeretném e.. Megéri lépni! :)
Apam csokolt meg eletemben eloszor reszegen. Elraktam a megfelelo polcra es nem gondolok ra.Azota jottek kedves figyelnes sracok, volt aki ugyesebb volt, volt aki kevesbe, elfelejtodnek a regi rossz emlekek ha felulirja valaki akivel jo.
Ha egyedul nem tudod feldolgozni, akkor viszont pszichologus, mielobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!