Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nemérzitek kínosan magatoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nemérzitek kínosan magatokat petting alatt/után?

Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok, a barátom 26, és nekem ő az első minden téren. Még nem feküdtünk le, csak pettingeltünk és tegnap este kicsit továbbment és elkezdett ott lent simogatni, ami tök jó volt meg minden, de utána bekattant az agyam és egyfolytában csak arra tudok gondolni, hogy ez mennyire intim meg ciki, meg degáz:Dd tudom, hogy az a gáz, hogy ilyet gondolok, de nem tudok mit csinálni. Kérlek nyugtassatok meg valamivel! Tapasztalat, jó tanács, bármi. Köszönöm előre is!😊 18L

2018. szept. 23. 08:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Rossz kategóriát választottál:D
2018. szept. 23. 08:02
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Jaj... Amikor belegondolok, hogy vajon mit csinálnak a korban kb. hozzám illő férfiak... Kislányok nuniját simogatják, akiknek gáz az intimitás...
2018. szept. 23. 08:08
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

olvasd el Varga Péter Spielhózni című könyvét. Egy fajta párkapcsolati tanácsadó könyv.

Ha úgy érzed gáz volt a petting, akkor ezzel a fiúval még nem tartasz ott, hogy ilyen szintű intimitásra vágyj vele. Ez esetben NE CSINÁLD!!!

Ez nem ciki, egyéni sajátosság. Vagy őszinteség magadhoz. Mit gondolsz, a 16 évesek, akik lefekszenek a fiújukkal hány százalékban teszik azért, mert őszintén kívánják a szexet? És hányan azért, mert azt hiszik ciki szűznek lenni; mert minden barátnőjük volt már fiúval, vagy legalábbis azt hangoztatja; mert félnek, hogy a fiú különben szakít velük, és különben is azt mondta, hogy "ha igazán szeretsz, akkor megteszed" és hasonló mértékben mély szerelmen, kölcsönös elfogadáson, feleősségvállaláson alapuló indokokkal?

Gondolkodtál már rajta, a lányok miért nem mondják, hogy "ha igazán szeretsz, akkor tudsz várni?"

2018. szept. 23. 09:09
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
Te még valóban gyerek vagy...
2018. szept. 23. 09:17
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Normális, hogy eleinte furcsának érzed. Majd megszokod, hogy ez egy természetes dolog és azért csináljátok együtt, hogy egymásnak örömet szerezzetek. :)
2018. szept. 23. 09:44
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem tök pozitív hogy lassan közelítek ehhez. Nem hinném hogy mindenki így tesz. Mivel neked ő az első, ezért természetes hogy minden egyes alkalommal amikor továbbmentek az előzőekhez képest, az egy új ismeretlen lépés az Intimitás felé. Pont az lesz az egészben az értékes hogy őt olyan közel engeded magadhoz mint senki mást. Ezt szokni kell és elgondolkodni hogy mi a számodra kényelmes tempó.
2018. szept. 23. 10:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kell annyira bántani szegényt. Én egy dbig úgy fogalmazok kényelmetlenül éreztem magam a mostani párommal, nem kifejezetten az előjáték miatt, hanem mert új volt, ismeretlen ilyen téren, és izgultam, féltem, hogy nem fogok neki eléggé tetszeni, meg egyéb női hülyeségek.

Persze aztán idővel elmúlt, és elég gátlástalanok lettek az együttlétek, de azért ehhez a fajta bizalomhoz taoasztalattól függetlenül el kell telnie egy kis időnek. A kérdező meg szűz, neki nyilván fura és idegen az egész szituáció de majd komfortosabb lesz.

2018. szept. 23. 10:22
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolod, hogy gáz lenne?

Szerintem tök jó, hogy türelmes a barátod. Próbálj meg nyílt lenni vele szemben, elmondani, hogy mi az, ami jó vele és mi az, amit még korainak érzel - tudom, ez nehéz, de mindenképp megéri.

2018. szept. 23. 10:37
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

nem azért, de ha kényelmetlenül érezted magad akármilyen szexuális tevékenység közben, akkor AZONNAL ÁLLÍTSAD LE,mert ez vezet az erőszakhoz.

Ha nem volt jó érzésed közben, akkor mondd meg neki, hogy hagyja abba, vagy pedig csak vedd el a kezét onnan, és ne hagyjad, hogy tovább csinálja.

nagyon fontos, hogy minden szexuális tevékenység indkét félnek jó legyen, és egyik se érezze magát cikin vagy kényelmetlenül.

Ha nem vagy kész rá, hogy simogassa a puncidat, akkor mondd meg neki, hogy ezt még nem szeretném.

ennyike

2018. szept. 23. 10:43
 10/20 anonim ***** válasza:
13%
Dugjatok is es akkor nem gaz.
2018. szept. 23. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!