Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nemérzitek kínosan magatoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nemérzitek kínosan magatokat petting alatt/után?

Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok, a barátom 26, és nekem ő az első minden téren. Még nem feküdtünk le, csak pettingeltünk és tegnap este kicsit továbbment és elkezdett ott lent simogatni, ami tök jó volt meg minden, de utána bekattant az agyam és egyfolytában csak arra tudok gondolni, hogy ez mennyire intim meg ciki, meg degáz:Dd tudom, hogy az a gáz, hogy ilyet gondolok, de nem tudok mit csinálni. Kérlek nyugtassatok meg valamivel! Tapasztalat, jó tanács, bármi. Köszönöm előre is!😊 18L

2018. szept. 23. 08:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
Téged sem ujjaználak meg, de még csak szét sem nyalnám a kelyhedet. 😂
2018. szept. 23. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Már eddig is pettingeltetek, de most tovább ment és a puncidhoz nyúlt. Akkor mégis eddig mi a fenét csináltatok petting közben? Te lesz...ad ő meg hagyta és ennyi? Vagy mégis hogy képzeljük ezt el? És ha igazam van, akkor azt nem érezted kínosnak, hogy csak ő elégül ki, te még nem? A petting és a szex lényege is a kölcsönös örömszerzés. Ha ezt nem érted, akkor még várj az egésszel és ne hagyd magad kihasználni.
2018. szept. 23. 11:09
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk ezt tényleg nehéz elképzelni, hogy eddig a petting során mit csináltatok...
2018. szept. 23. 11:56
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Be**arok ezen a kerdesen 😁😁
2018. szept. 23. 12:41
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Felénk pl. azt is pettingnek hívják, ha a két fél összebújva csókolózik, harapdálják, puszilgatják, simogatják egymást stb., lehet, hogy a kérdező is erre gondolt. Mi sem rögtön “lent” kezdtük orális szexszel stb., hanem így.

Amúgy én sem értem, hogy miért kell bántani. Először én is hasonlóan éreztem. 19 éves voltam, ő volt az első párom és még szűz voltam. Nem volt semmi tapasztalatom, minden új volt és fogalmam nem volt az egészről. Nagyon szerettem a páromat, bíztam benne és kívántam, már az is nagyon jó volt, ha csak megsimogatta a z arcom, de mégis kínosnak éreztem mikor ezek megtörténtek. Nem tudtam, hogy mit és hogyan kell csinálni, féltem, hogy valamit elrontok vagy fájdalmat okozok vagy ilyesmi. Valamint én is furcsán éreztem magam, mikor ő csinálta nekem. Aztán idővel már belejöttem és feloldódtam, de az elején még meg kellett szokni és bele kellett rázódni.

2018. szept. 23. 14:08
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Úristen, milyen felnőtt férfi lehet az, aki csak egy tizenéves kislányt tudott összekaparni magának. Elég beteg.
2018. szept. 23. 14:34
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
Te agyilag nem vagy 18 éves! Jó ha 12 vagy!
2018. szept. 30. 10:10
 18/20 anonim válasza:
78%

És mi ebben a gáz? Kíván téged, örülj neki!

Imádok pettingelni, föleg mikor punizik a párom.

2018. okt. 10. 18:24
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

A pettinghez hozzá tartozik minden ami nem a konkrét szex.

Nem gáz! Az sem gáz hogy nem vagy még készen rá. Az sem gáz hogy te 18 vagy ő pedig 26.

Az itteni sok trollt szärd le és pettingelj emelt fővel tovább. És ha nem akarsz itt, erről több baromságot olvasni töröld a kérdést és rá se nézz. Ha van kérdésed írj privátot. Nyelvtanilag helyesen, és értelmes legyen.

2018. okt. 10. 22:56
 20/20 anonim ***** válasza:

2018. okt. 10. 22:56

"Nyelvtanilag helyesen, és értelmes legyen."

Najó, ezen bepisiltem. XD

2019. nov. 2. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!