Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nemérzitek kínosan magatokat petting alatt/után?
Felénk pl. azt is pettingnek hívják, ha a két fél összebújva csókolózik, harapdálják, puszilgatják, simogatják egymást stb., lehet, hogy a kérdező is erre gondolt. Mi sem rögtön “lent” kezdtük orális szexszel stb., hanem így.
Amúgy én sem értem, hogy miért kell bántani. Először én is hasonlóan éreztem. 19 éves voltam, ő volt az első párom és még szűz voltam. Nem volt semmi tapasztalatom, minden új volt és fogalmam nem volt az egészről. Nagyon szerettem a páromat, bíztam benne és kívántam, már az is nagyon jó volt, ha csak megsimogatta a z arcom, de mégis kínosnak éreztem mikor ezek megtörténtek. Nem tudtam, hogy mit és hogyan kell csinálni, féltem, hogy valamit elrontok vagy fájdalmat okozok vagy ilyesmi. Valamint én is furcsán éreztem magam, mikor ő csinálta nekem. Aztán idővel már belejöttem és feloldódtam, de az elején még meg kellett szokni és bele kellett rázódni.
És mi ebben a gáz? Kíván téged, örülj neki!
Imádok pettingelni, föleg mikor punizik a párom.
A pettinghez hozzá tartozik minden ami nem a konkrét szex.
Nem gáz! Az sem gáz hogy nem vagy még készen rá. Az sem gáz hogy te 18 vagy ő pedig 26.
Az itteni sok trollt szärd le és pettingelj emelt fővel tovább. És ha nem akarsz itt, erről több baromságot olvasni töröld a kérdést és rá se nézz. Ha van kérdésed írj privátot. Nyelvtanilag helyesen, és értelmes legyen.
2018. okt. 10. 22:56
"Nyelvtanilag helyesen, és értelmes legyen."
Najó, ezen bepisiltem. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!