Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első alkalom? Nektek volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalom? Nektek volt ilyen félelmetek?

Figyelt kérdés

A barátommal nagyon szeretnék már sort keríteni az első alkalomra, de nagyon félek.

Nem attol,hogy fajni fog-e, ezen a témán már rég túlestem.

Leginkább attól félek, hogy valami baj lesz (kilyukad a gumi például).

Termeszetesen nem egy noname márka ovszeret használnank,de én akkor is félek... Mondta, hogy próbálta már nem volt probléma, de én nem tudok megnyugodni.

Hogyan tudnák túllendülni ezen?

2019. jan. 7. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2019. jan. 7. 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélgess erről a pároddal. Szimplán csak amiatt hogy ne legyen tabu. Beszéljétek meg hogy utána ellenőrzitek stb. Egyáltalán tudjatok erről kommunikálni.
2019. jan. 7. 22:55
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Úgy,hogy megnyugtatod magad. Ha nem először csinálta a barátod,akkor tudja hogy kell jól és helyesen fel helyezni a gumit,ergo nem szabad kilyukadnia. És ha esetleg mégis baleset történik,nyugi,nincs minden veszve,be tudsz menni nőgyógyászatra ahol kérhetsz esemény utáni tablettát.

Ne görcsölj rá mert csak minden értelemben nézve rossz lessz az elmenyed,és ez elso aktus esetében különösen negatív,mert hatással lehet a többire is.

Gondolj bele. Ha olyan szarok lennének az óvszerek,hogy egyik a másik után szakad ki,már a környezetedbe nem sok olyan nő lenne akinek ne csúszott volna be egy baba.

Nyugi :)

2019. jan. 7. 22:58
 4/11 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok.

Szoktunk erről beszélgetni, nálunk nincs olyan hogy tabu téma szerencsere.

És köszönöm szépen, igyekszem így végiggondolni.:)

2019. jan. 7. 23:44
 5/11 anonim ***** válasza:
A noname márkájú gumi is ugyanúgy véd, mint egy agyonmarketingelt. Rendesen kell használni, ahogy a csomagolásban lévő tájékoztató is írja. Akkor nem fog kiszakadni.
2019. jan. 7. 23:52
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Kb 5000 gumit használtam el. Eddig egyik sem szakadt ki. Nyugi, a tietek sem fog. De addig amíg ezen aggódsz ne feküdj le vele mert rossz élmény lesz ami egész életedben végigkísér. Csak akkor tedd meg ha nem aggódsz semmiért.
2019. jan. 8. 00:32
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

A fájdalomtól ne is. Nem vészes,ha kicsit fáj.. De ha eléggé elengeded magad és vizes akkor egyáltalán nem fog fájni.Meg hát kommunikáljatok hogy mi történik,épp félsz vagy épp fáj,bármi van,beszéljetek!

Nem olyan könnyen szakad az ki ha jó minőségű,ne aggódj. Één 5 éve élek szexuális életet,de még sosem szakadt ki. Egyetlen egyszer megtörtént,amikor először feküdtem le a párommal akivel azóta is vagyok,akkor valami nagyon vékony Durexet használtunk. Azt nem ajánlom. Azóta csak a Masculant,és azzal sosincs gond. Még az ultra vékony is bírja. De azért valami normálit vegyetek elsőre szerintem,ne legyen se túl vékony se traktorgumi. És ne szorítsa. Más baj nem lesz,csak használjatok óvszert és kommunikáljatok! :)

2019. jan. 8. 00:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😄
2019. jan. 8. 01:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem már szakadt ki gumi, amit rögtön észre is vettem, az én bénázásom végett. Nálam azért szakadt ki, mert nincs túl nagy, és sokszor, volt, hogy kicsúszott, aztán hogy hirtelen, gyorsan akartam vissza rakni, a két lyuk közötti pontnak ütköztem erősen és azért szakadt ki. Szex közben ha normálisan ment minden, akkor nem volt gond.

Bár én sosem voltam az a vadulós típus. Más lánynál soha nem szakadt ki többet. Csak annál akivel először volt szexuális élményem. De az is csak az elején volt.

2019. jan. 8. 05:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Figyeljetek oda és nem lesz gond. Százmilliók használják a gumit napi szinten, évtizedeken keresztül, gond nélkül.
2019. jan. 8. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!