Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy történhetett ilyesmi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történhetett ilyesmi, ráadásul pont velem? Hogy tudnék ebből jól kijönni? Mert most nagyon rossz.

Figyelt kérdés
Az a lényeg, új munkahelyre kerültem, ahol rögtön felfigyeltem egy férfira. Volt más is aki megtetszett, de úgymond senki se ért az ő nyomába, ő tetszett messze a legjobban. Összebarátkáztunk, amit zömmel én kezdeményeztem, ő nem az a nyomulós, kezdeményezős, beszélgetős típus. De nagyon kedves, nagyon segítőkész, nagyon értelmes, és nagyon határozott is, nem az a típus, akit félteni kell. Na mindegy, szóval ugye szimpatikus lett rögtön, tetszett, jobban mint bárki. összebarátkoztam vele, folyton csak az járt a fejemben, hogy tudnám meghódítani. Aztán sikerült meghódítani - hittem. Merthogy elhívott randira, ami egyszerűen FANTASZTIKUS volt. Eddigi életem legjobb randija. Iszonyúan bejött nekem, már csak ezért is fantasztikus volt a randi. De végre úgy igazán beszélgettünk, mélyebben, hosszabban, mint bármikor korábban. A fellegekben voltam végig. A randi után már kb. fülig szerelmes voltam, alig vártam a következő alkalmat. Már a zsebemben éreztem, hogy járunk. És akkor... Basszus azt mondta, hogy nem akar többet randizni. Nem akar, egyszerűen csak nem kellek neki. Maradjunk abban a baráti, munkatársi viszonyban, mint eddig? Kikészülök. Egyszerűen... Ááááh! Kivagyok. Komolyan... Ilyen nincs egyszerűen, de tényleg. Nem hiszem el! Miért, mi nem volt neki elég jó a randin? Miért nem tetszem neki, ahogy ő nekem tetszik? Ilyen egyszerűen nincs.
2019. márc. 5. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom válogathat. Nem vagytok egy szinten. Sajnos a legtöbb esetben mindig az van, hogy nem egyforma vonzalmat érez a két fél.
2019. márc. 5. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Ez azon ritka esetek egyike, ahol a nő koppan. Sajnálom.
2019. márc. 5. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Biztos, hogy ő is randiként tekintett a programotokra?

Nincs esetleg párja, vagy valaki más is a képben nála?

2019. márc. 5. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Fura, hogy le se fektetett.
2019. márc. 5. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
A beszélgetésen kívül volt valami testi kontakt?
2019. márc. 5. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"Miért nem tetszem neki, ahogy ő nekem tetszik? Ilyen egyszerűen nincs."

Ugyan ezen agyalok már hetek óta.

F

2019. márc. 5. 22:06
 7/9 Rockarc ***** válasza:
69%

Kemeny. Valszeg tul sok voltal neki. Annyira atmehetett a rajongasod, hogy azt hiheti, hogy mindenkivel szemben igy viselkedsz. Ehhez nem kell kihivoan viselkedni, vagy kacerkodni, egyszeruen tul nyitott voltal, ami egeszen tavol all tole.

A legtobbszor egyebkent kishituseg all mogotte. Vagy arra gondolt, hogy nagyon kulonbozol tole, marmint tele vagy hobbikkal, baratokkal, energiaval, o meg nyugisabb tipus, vagy azt, ha ossze is jonne veled, nem tudna megtartani maga mellett. Ha a masodik eset az igazi, akkor meg maradt remenyed. Biztos vagyok benne, hogy figyelni fog.Probalj meg visszafogottabb lenni, plane masokkal szemben, hogy lassa a kontrasztot.

42F

2019. márc. 5. 22:19
 8/9 mikeXxX ***** válasza:
Kinézted a 10 pontos pasit magadnak 5 pontosan és most csodálkozol 😂 ?
2019. márc. 6. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rejtőzködő meleg. Fenn akarja tartani a látszatot, hogy nőkkel randizik, aztán lepattintja őket. Ha nem is próbált lefektetni, holott randira hívott, akkor még ez is lehet.
2019. jún. 17. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!