Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám felfogni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám felfogni, hogy nem minden pasi rossz?

Figyelt kérdés
Eddig csak férfiakkal volt kapcsolatom,a legkomolyabb 1,5 évig tartott.Volt benne pár megcsalás részéről és hazugság stb..Aztá a környezetemben élő pasik többségét csak a külső és a szex érdekli.1-2éve kezdődött,hogy utalom a pasikat.Nem tudok bennük megbízni stb,sőt már szerelmes se tudok lenni beléjük..Egyre jobban a nők felé hajlok,már lassan csak nővel tudnek kapcsolatba lenni.Persze most jönnek azok ,hogy mind2 nemmel probaljam ki stb csak kiváncsiság..Beszéltem már rendes fiúkkal,most is párral de nekem ez nem megy,mi tudnék magammal kezdeni?

2019. jún. 10. 19:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%

Ez így egyelőre egyenes út valamilyen elborult női szektába, ahol a program 0-24 szélmalomharc pl. a "nemileg elfogult jelzőtáblák" miatt, vagy ilyesmi.

Ahol lehet majd nagyokat csatázni a hasonló okok miatt elborult férfiakkal akik pedig férfiszektába lépnek be és ott keménykednek.

Szomorú a XXI.század.

2019. jún. 10. 19:46
 2/19 anonim ***** válasza:
33%

"Beszéltem már rendes fiúkkal,most is párral de nekem ez nem megy...." mi nem megy?

A normális számodra valószínűleg unalmas.

Te bevonzod a kreténeket, csak azokat. Szerinted veled nincs baj? Csak a férfiak a hibásak? Önmagunkban soha nem keressük a hibát, mert ugye mi soha nem lehetünk hibásak mi mindent jól csinálunk.....hát egyáltalán nem biztos.

2019. jún. 10. 19:46
 3/19 anonim ***** válasza:
37%

Nem a férfiakkal van a baj, hanem veled. Amíg külső tényezőket okolsz azért, mert nem értékelnek addig soha nem lesz normális kapcsolatod. Azt használják ki akit ki lehet használni. Aki megcsal az nem szeret, az pedig tök egyértelmű ha a párod nem szeret. Te mégis összejössz és együtt maradsz olyan pasival aki nem szeret. A te önértékeléseddel és mentalitásoddal van a baj, nem pedig a férfiakkal.

Inkább magadon, a hozzáállásodon, a személyiségeden változtass. A férfiak pontosan tudják, hogy ki az aki alkalmas komoly kapcsolatra és ki az aki nem. Hogyha ennyire nulla önbecsülésed van és összejössz bárkivel akkor ne csodálkozz, ha csak ennyit akarnak tőled.

2019. jún. 10. 19:47
 4/19 anonim ***** válasza:
21%
Valószínűleg benned van a hiba, ha folyton az ilyen szoknyapecér pasikat vonzod csak. A rendes férfiak valamiért elkerülnek (márpedig tapasztalatból mondom, hogy vannak, mert én csak normálisakat fogok ki szonte mindig). Ezt önismereti módszerekkel tudnád legjobban kideríteni. Van benned valami, ami kifelé azt sugározza, hogy egyalkalmas vagy/könnyen kapható/könnyen átverhető vagy, ami ezeket a rossz pasikat vonzza és a normálisak pedig nem látják benned azt, hogy megbízható lennél/komoly párkapcsolatra alkalmas lennél.
2019. jún. 10. 19:51
 5/19 A kérdező kommentje:
Legalabb en tudom,h nem igaz ;) keves kapcsolatom volt es sose 10/1000as pasikkal.Nekem a legfontosabb,hogy okos inteligens legyen és szeressen,felolem aztan lehet 60-130kg nem erdekel,csak eleg rossz ember ismero vagyok ezek szerint,lehet tenyleg velem van a hiba de en mindenkinek adok eselyt :(
2019. jún. 10. 19:54
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
Édes kis mütyüröm, milyen "intelligens pasit" keresel te ilyen hozzáállással, meg helyesírással? A legjobb akarattal kérdezem. Aki valóban értelmes, az látja, hogy mennyire naiv és könnyen átverhető vagy és elmenekül, mielőtt szóba elegyedhetnétek. Nem csoda, hogy a kamus férfiak találnak meg, hiszen annyira értelmes vagy, hogy átmész divat-leszbizésbe a nagy szerelmi csalódásaid miatt.
2019. jún. 10. 19:57
 7/19 A kérdező kommentje:
Mennyi rosszindulatu kisebbségi komplexusban szenvedő agyoniskolázott nyomi van itt jézusom,többet kérdést se teszek fel.Az a szitu ,hogy egyikőtök se ismer engem ,kapcsolataimrol semmit nem tudtok,az érzéseimről szintén nem,Köszönöm azert a “hasznos valaszoka”a többit mar nem fogom elolvasni,szvl beszelgessetek itt magatokkal.
2019. jún. 10. 20:05
 8/19 A kérdező kommentje:
Hidd el nem kellemes csalódni olyan emberbe akit mindennél jobban szeretsz és a családot jelenti neked ;) igazabol minden ember ugyanolyan sz@r ,mindegy az hogy feri/no :)
2019. jún. 10. 20:06
 9/19 anonim ***** válasza:
50%

Ezek után nincs több kérdésem. Sima provokatív trollkérdés az olcsóbb fajtából - a reakciód pedig fokozottan az, amit ráadásul erősen "rajos" stílusban tártál elénk.

2019. jún. 10. 20:06
 10/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szarok a férfiak, de én vagyok a legszarabb.

32/f

2019. jún. 10. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!