Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám felfogni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám felfogni, hogy nem minden pasi rossz?

Figyelt kérdés
Eddig csak férfiakkal volt kapcsolatom,a legkomolyabb 1,5 évig tartott.Volt benne pár megcsalás részéről és hazugság stb..Aztá a környezetemben élő pasik többségét csak a külső és a szex érdekli.1-2éve kezdődött,hogy utalom a pasikat.Nem tudok bennük megbízni stb,sőt már szerelmes se tudok lenni beléjük..Egyre jobban a nők felé hajlok,már lassan csak nővel tudnek kapcsolatba lenni.Persze most jönnek azok ,hogy mind2 nemmel probaljam ki stb csak kiváncsiság..Beszéltem már rendes fiúkkal,most is párral de nekem ez nem megy,mi tudnék magammal kezdeni?

2019. jún. 10. 19:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Meg mekkora b@“z@tt nagy sz@@ ember vagyok @ar helyesírassal mert kihagytam egy k@r”@ l betűt,Te haver szanalmasabb vagy nalam:DDna pá’
2019. jún. 10. 20:08
 12/19 A kérdező kommentje:
Semmi polgárpukkasztó cucc nem volt benne,a valaszok viszont elegge azok xd
2019. jún. 10. 20:09
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Te tettél fel kérdést, majd amikor leírtuk a válaszunkat, ami neked nem tetszett, elkezdtél mindenkit minősítgetni. Ezzel magadat szépen be is mutattad. Nyilvánvaló, hogy miért nem találnak meg a normális férfiak. Mert te nem vagy igazi nő, csak egy kislány.
2019. jún. 10. 20:13
 14/19 anonim ***** válasza:
43%

Ezt most nem értem, azt írtad, hogy nem fogsz többet válaszolni mert nem érdekel, így nem is írtam semmit.

Szóval miért válaszolgatsz?

2019. jún. 10. 20:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Igazabol mar ott tartok ,hogy nem is kellenek :P ha erted mire gondolok :P
2019. jún. 10. 20:15
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
15: értjül, hogy mire gondolsz: savanyú a szőlő. Nem találsz normális férfit, hát úgy teszel, mintha nem is kellenének.
2019. jún. 10. 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Tejbegrízt NESQUIK-el megszórva a tetején ki szereti?
2019. jún. 10. 20:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Gyenge jellemed van amiből adódóan kihasználnak és hülyére vesznek, a másik probléma hogy valószínűleg a gyenge jellemed mellet az ambiciózus és mellette kevésbé erkölcsös férfiak vonzanak. Ez tudod olyan mint amikor gyerekként mondják sokszor , hogy kösd meg a cipődet de te csak össze fűződ mert nem érdekel egy ideig ha néha eltaknyolsz. Rá kellene jönnöd arra milyen emberek vesznek körül, és milyeneket szeretnél hogy körbe vegyenek.
2019. jún. 10. 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít.

Meg lehet magyarázni, okokat találni, kifogásokat gyártani, visszatámadni, végtelenségig ragozni, de akkor is a TE választásod volt; csak rajtad múlik, hogy ebből milyen konklúziót vonsz le, tanulsz-e belőle és legközelebb hogyan döntesz.

2019. jún. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!