Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sose volt barátnőm pedig 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose volt barátnőm pedig 26 vagyok akkor én most mi vagyok? Mivel definiáljam magam ha nincs senkim?

Figyelt kérdés
Illetve többször olvastam itt már hogy én mekkora szerencsés vagyok emiatt. Vajon valóban irigylésre méltó a szabadság amit átélhetek nap mint nap?
2020. márc. 2. 13:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ez komoly? Libsizés? :D Mondjuk a liberálisok meg lenáciznak, szóval eddig jó. Lényeg, hogy be legyünk sorolva, véletlenül se lehessen szabad senki, kötelező valamelyikbe beleilleni.

Hosszabb távon pont ez a cél - hogy ne kelljen dolgozni. Csak a módját kell megtalálni. Egészen biztosan van, szerintem te is ismersz olyat aki nem dolgozik, de mindig van annyi pénze amennyi kell. Tőlük kérdezd inkább, mi a titok. Én ezt fogom tenni.

2020. márc. 2. 15:17
 22/25 anonim ***** válasza:

Ha annyira jó, akkor miért a nagy felhördülés, az őrjöngés? Nem igazán tűnik úgy, hogy jó, csak simán kapzsi vagy és még többet akarsz, hogy lehessen "menősködni, rajoskodni" az egykori csapattársak előtt.

2020. márc. 2. 15:18
 23/25 anonim ***** válasza:
Irigylésre méltó aggszűz vagy,de jó neked...
2020. márc. 2. 15:18
 24/25 anonim ***** válasza:
58%

Ez komoly? Ez az ultimate érv, a gyors lelúzerezés, leincelezés? Komoly?

Amúgy azt nem értem, ha "havi félmillát keresel", hogy nincs még passzív jövedelmed? Havi félmillióból lazán el lehet rakni annyit amennyiből egy idő után kijön egy olyan befektetés amiből munka nélkül is lesz pénz. De van aki még többet "kaszál" havonta mégis mindig elveri baromságokra, luxuskocsira, ahelyett, hogy megváltaná önmagát és szabad lehetne. Onnantól lenne ideje a kiteljesedésre, ami a legfőbb cél kellene, hogy legyen.

2020. márc. 2. 15:21
 25/25 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és abban biztos leszek hogy nem lesz soha párkapcsolati életem. A jövőmet el is képzeltem hogy fokok élni , egy vidéki házban , tartok már tyúkot és lesz egy UAZ 469-es autóm , tartok légpuskát olcsóbb ételek eszek Pl tojást. És utszgatnák egyedül.Szerintem így jobban össze lehet spórolni a pénzt mert lehet a lány az pazarolja a vizet mert nem bírja ki meleg vizes fürdéssel lehet az árammal nem fog tudni spórolni és igényesebb ételeket és ruhákat szeretne.és ki tudja hogy mikor csalmeg. A magasságom miatt (167cm) úgy sem lehet barátnőm de jelenleg a pénzt fontosabbnak tartom. Az egyedüllét a szabadság csak magammal foglalkoznék és nem azzal hogy hová szokott menni a lány mondjuk tegnap este .
2022. nov. 18. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!