Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose volt barátnőm pedig 26 vagyok akkor én most mi vagyok? Mivel definiáljam magam ha nincs senkim?
Ez komoly? Libsizés? :D Mondjuk a liberálisok meg lenáciznak, szóval eddig jó. Lényeg, hogy be legyünk sorolva, véletlenül se lehessen szabad senki, kötelező valamelyikbe beleilleni.
Hosszabb távon pont ez a cél - hogy ne kelljen dolgozni. Csak a módját kell megtalálni. Egészen biztosan van, szerintem te is ismersz olyat aki nem dolgozik, de mindig van annyi pénze amennyi kell. Tőlük kérdezd inkább, mi a titok. Én ezt fogom tenni.
Ha annyira jó, akkor miért a nagy felhördülés, az őrjöngés? Nem igazán tűnik úgy, hogy jó, csak simán kapzsi vagy és még többet akarsz, hogy lehessen "menősködni, rajoskodni" az egykori csapattársak előtt.
Ez komoly? Ez az ultimate érv, a gyors lelúzerezés, leincelezés? Komoly?
Amúgy azt nem értem, ha "havi félmillát keresel", hogy nincs még passzív jövedelmed? Havi félmillióból lazán el lehet rakni annyit amennyiből egy idő után kijön egy olyan befektetés amiből munka nélkül is lesz pénz. De van aki még többet "kaszál" havonta mégis mindig elveri baromságokra, luxuskocsira, ahelyett, hogy megváltaná önmagát és szabad lehetne. Onnantól lenne ideje a kiteljesedésre, ami a legfőbb cél kellene, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!