Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sose volt barátnőm pedig 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose volt barátnőm pedig 26 vagyok akkor én most mi vagyok? Mivel definiáljam magam ha nincs senkim?

Figyelt kérdés
Illetve többször olvastam itt már hogy én mekkora szerencsés vagyok emiatt. Vajon valóban irigylésre méltó a szabadság amit átélhetek nap mint nap?
2020. márc. 2. 13:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyedűl álló talán.
2020. márc. 2. 13:30
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
osztódással szerintem nem tudsz szaporodni, tehát az egysejtű kilőve.
2020. márc. 2. 13:39
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés.

"Vajon valóban irigylésre méltó a szabadság amit átélhetek nap mint nap?"

Igen.

2020. márc. 2. 13:42
 4/25 A kérdező kommentje:
Én is látom azt,hogy ez a kiváltság ,de mégis borzalmas a magány de valamiért képtelen vagyok megváltozni
2020. márc. 2. 13:45
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
Igazából az a vicc, hogy amig nincs kapcsolatod, majd megőrülsz érte, majd ha lesz, visszasirod a szabadságot.
2020. márc. 2. 13:49
 6/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk én leakarok mondani errôl a szabadságról
2020. márc. 2. 13:50
 7/25 anonim ***** válasza:
82%

Mitől lennél szerencsés? Ezt a baromságot! Én nagyon sokáig voltam egyedül, tudom, hogy az milyen és ezért nyugodtan állítom, hogy párkapcsolatban élni sokkal jobb.

Egyedülállónak definiáljad magad.

2020. márc. 2. 13:55
 8/25 anonim ***** válasza:
79%

Beteg ember vagy, hogy naponta kiírod ezt ide!

Vágass férfi hajat, vegyél egy jó öltönyt, pénzt a zsebbe, és irány a buli. Ha nem, akkor kussolj!

2020. márc. 2. 14:02
 9/25 anonim ***** válasza:
71%
Azért te kevered a dolgokat az a szerencsés, akinek nincs kapcsolata, de legalább van 2-3 szexpartnere. Mert ott meg van a szabadság is és a testi kielégülés is. Szóval te nem vagy szerencsés, mert te csak egy magányos figura vagy, akire senki se kíváncsi. Ne keverd össze a dolgokat.
2020. márc. 2. 14:02
 10/25 anonim ***** válasza:
59%

"Ha nem, akkor kussolj!"

Jawohl mein führer! Sieg, sieg!

Szörnyű ez a "ha nem vagy gazdag és nincs flat-top hajad akkó kussojá meeee nem vagy menő!!!" stílus.

2020. márc. 2. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!