Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sose volt barátnőm pedig 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose volt barátnőm pedig 26 vagyok akkor én most mi vagyok? Mivel definiáljam magam ha nincs senkim?

Figyelt kérdés
Illetve többször olvastam itt már hogy én mekkora szerencsés vagyok emiatt. Vajon valóban irigylésre méltó a szabadság amit átélhetek nap mint nap?
2020. márc. 2. 13:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

10.-re.

NEM!

Azért kussoljon, mert egy szánalmas, életképtelen ember!

Mit vár? Én menjek oda helyette a nőhöz, és én is dugjam meg?

Minek ír ki kérdést? Attól nem lesz nője!

2020. márc. 2. 14:38
 12/25 anonim ***** válasza:
25%

És szerinted erre a megoldás a flat-top haj, rajos öltöny meg a relatíve sok pénz? Ha ezt a hármat birtokolja, akkor már "nem életképtelen"? Akkor hirtelen más ember lesz? Aligha.

Ahhoz, hogy valaki ne legyen az, sokkal több dolog kell.

1.Olyan jövedelem teremtése amihez nem kell bejárni gályarabságra

2.Emellett lehet fejlődni, kiteljesedni. Az első pont nélkül csak bohóckodni lehet a szabadidődben, de sosem lesz látható eredménye.

Az első pont mindenképpen ez. Passzív jövedelmet kell szerezni, mindegy mennyit, elég az, ha csak annyi, hogy épphogy túlélje az adott hónapot (fizetéssel is kb. ennyi elérhető), de ha már szabad ember, nem kell dolgoznia, akkor már lehet fejlődni. Addig nem. Egy random frizura, egy leértékelt öltöny meg pár húszezres egyedül a cigányok között számít a menőség csúcsának, még akkor is, ha csak látszat az egész és tudják, hogy nem tart sokáig, mert nincs mögötte passzív jövedelem.

2020. márc. 2. 14:43
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

12.-nek.

Aha...tehát akkor szerinted, csak milliomosok csajozzanak?

2020. márc. 2. 14:51
 14/25 anonim ***** válasza:
8%

Nem. Sehol nem írtam ilyet, olvasd csak vissza. Mindegy mekkora a passzív jövedelem, elég ha csak annyi, hogy a számlákra, ételre és némi ruhára "fussa", onnantól van egy értéked ami minden másnál többet ér: SZABAD VAGY. Ez az egyetlen lehetséges cél a világon, szabadnak lenni. Minden más csak a rabszolgaságba vezet.

2020. márc. 2. 14:56
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen mindegy mennyit keres valaki; amíg ennek kiutalásáról más ember dönt, addig mindegyikünk szolga, rabszolga. Csak vannak "jobban fizetett rabszolgák" és "rosszabbul fizetett rabszolgák". De egyik sem szabad ember.
2020. márc. 2. 14:57
 16/25 anonim ***** válasza:
66%

"III.Edricus Anxious nevű felhasználó válasza:

Nem. Sehol nem írtam ilyet, olvasd csak vissza. Mindegy mekkora a passzív jövedelem, elég ha csak annyi, hogy a számlákra, ételre és némi ruhára "fussa", onnantól van egy értéked ami minden másnál többet ér: SZABAD VAGY. Ez az egyetlen lehetséges cél a világon, szabadnak lenni. Minden más csak a rabszolgaságba vezet."

Én simán elvagyok "rabszolgaként" a havi 500-al, a leértékelt öltönyömmel, a kis céges szemétdombomon, alkalmazottként.

Szabadság...és mit érsz vele? Abból nem lesz MINŐSÉGI ÉLET.

Vagy...akkor megint ott vagyunk, hogy milliós passzív jövedelem kell.

Pl.: haverom beugrós 4-5 helyen. Szabad, csak éppen kutyavacsora a fizuja, és nem kap hitelt sem.

2020. márc. 2. 15:00
 17/25 anonim ***** válasza:
66%

15.-re.

TANÍTS MESTER!

Miből éljek, hogy ne legyek "rabszolga"?

2020. márc. 2. 15:01
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

És szerinted ennek ellenkezője működik? Akkor miért is lett csak ebben az egy városban 10-20 (közép)vezető öngyilkos mikor bejött a gazdasági válság 2009 környékén? Mindegyik "havi félmilla" felett keresett, rajos öltöny, éttermi pénzszórás, külföldi utak egyéb dolgok. És mikor ez szertefoszlott, nem maradt más csak a tudat, hogy mától nem fog menni ez a villogás amit kötelezően elvárnak tőle a szintjén, mert vagy megszűnt az adott állás vagy egyéb problémák támadtak. Nesze neked "minőségi" élet. Ez így még mindig szolgaság, mert a külsőségekben a kötelezően elvárthoz kell igazodnod. Az igazán gazdag az aki megteheti, hogy ezt leszarja, mert mondjuk van passzív jövedelme 1 lakás kiadásából, valami régebbi üzletből vagy akármi.

Lehet akármilyen minőségi, ha cserébe napi 16 órát gályázol, állandó ügyeletben vagy, esetleg bármit el kell viselned. Attól még nem leszel szabad. ÉS megértem a tiltakozást, fikázást, leszólást, kigúnyolást - nem jó ezzel szembenézni. Nehéz. Nagyon nehéz. Ráadásul árral szemben mész, ha ezzel szembenézel, mert senkinek nem érdeke, hogy ezt meglásd. Élj csak vidáman szolgaként, törtess, lökd félre szolgatársaid - miközben egyes rétegek lazán nyúlják le a fizetésed felét és termelnek önmaguknak passzív jövedelmet belőle.

De még a cigányok is szabadabbak tőlünk, szarul élnek, de szabadok. Nincs ötkor ébresztő, nincs túlóra, pluszműszak. Ha rendesen felhasználnák a szabadságukban lévő potenciált a jellemüket is ki tudnák kupálni, de sajnos erre nem hajlandóak, vasazásra meg ilyenekre használják fel az időt.

Az idő és a szabadság a két legnagyobb kincs. Nem a jacht, a lízingautó meg gyémántdiadém.

2020. márc. 2. 15:10
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted, ha tudnám itt lennék? Aligha. Az első mindenképpen felismerni, hogy rabszolgák vagyunk. Fájdalmas első lépés, de ha felismerted már előrébb vagy, mint azok a kollégáid akik még örülnek is, hogy szolgálhatnak, a farkukat csóválják egy ezres emelésnek vagy hogy túlórázhatnak, mert "hű az de sok pénz". Nem, nem az. Még meg is éljenezik a rabszolgaságukat.

De van aki tényleg boldog így, szóval lehet így boldognak lenni, ők azok akik "hát nagyjából kijövünk, há' Horvátba is vótunk tavaly nyáron, elég az". Eladni a szabadság lehetőségét 30 ezüstért...

De egészen biztosan létezik módja a rabszolgaságból való kötörésre, és egészen biztosan nem az amit eléd tesznek, mint lehetőség. Ott csak a lánc minőségén változtathatsz, lecserélheted a vasláncot szép aranyra vagy színváltósra.

2020. márc. 2. 15:14
 20/25 anonim ***** válasza:

"III.Edricus Anxious nevű felhasználó válasza:

Szerinted, ha tudnám itt lennék?"

Ja, hogy csak pofázol...értem.

NEKEM, jó aranyláncon, köszi!

2020. márc. 2. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!