Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugye a legtöbb lány arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a legtöbb lány arra vágyik, (titokban is ) hogy eljöjjön a szőke a herceg és csak őt akarja, vele akarjon házat, gyerekeket, családot?

Figyelt kérdés

Kérlek lányok / nők a korotokat is írjátok oda, legfőképp 25-35 között várok válaszokat, de minden korosztályból jöhet !

Köszönöm !

2020. márc. 2. 02:02
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
A szőke herceg is ember, büdöset szrik, vannak hibái és kompromisszummal kell együtt élnünk. Az én férjem pocakos, barna hajú, egy centivel alacsonyabb nálam, de esküszöm, hogy nekem ő az atyaúristen, minden álmom.
2020. nov. 19. 21:50
 52/58 anonim ***** válasza:
Rossz helyen jársz, ez nem tini kategória.. várj, jaj, sőt, inkább óvi kategóriába kellett volna ezt kiírni, de ilyen nincs ezen az oldalon.
2020. nov. 20. 08:13
 53/58 anonim ***** válasza:
100%
Igen arra vágynak! V. Andi is egész életében egy daliás Lölöről álmodozott és lám eljött érte a herceg,elvitte nyaralni is.
2021. jan. 4. 18:04
 54/58 anonim ***** válasza:
Én poliamor vagyok. Egy bolygó szintű kommunára vágyok.
2021. ápr. 5. 09:39
 55/58 anonim ***** válasza:
100%
54: Én meg polikarbonát. Arra vágyom, hogy legyen mindenki jól átvilágítva.
2021. ápr. 5. 11:00
 56/58 anonim ***** válasza:
Igen, őszintén igen! 20
2021. ápr. 14. 22:15
 57/58 anonim ***** válasza:
Hat szerintem a legtobb no biztos, hogy nem ennyire kozhelyekben megfogalmazott dologra vagyik. Nem kell, hogy szoke legyen, csak a megfelelo tars. En szemely szerint sosem almodoztam gyermekrol es hazassagrol. Egyszeruen csak belecsoppentem. Igy, hogy tudom milyen, termeszetesen nagyon jo anyanak lenni. Imadom, de regen annyira tavolinak ereztem ezt az egeszet magamtol, hogy en nem almodoztam rola semennyire. Arra vagytam szimplan, hogy akarmerre is visz az eletem akkoris szeretnek boldogan elni. Egyebkent pedig valoban sajnalatos vhol, hogy idiota romantikus, nyalas filmeken nottunk fel. (Mar aki. En termeszetesen neztem oket.) Alapbol ad egy torz kepet a vilagrol. Szoval persze az akarmilyen haju "hercegre" vagytam mindig. Haz, kocsi, csalad, gyerek, eskuvo mar nem erdekelt soha. De a mindent elsopro szenvedelyes szerelemrol jo volt almodozni. :)
2021. ápr. 15. 06:57
 58/58 anonim ***** válasza:
Én igen, de azért nem ennyire meseszerű körítéssel :D
2021. ápr. 15. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!