Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye a legtöbb lány arra vágyik, (titokban is ) hogy eljöjjön a szőke a herceg és csak őt akarja, vele akarjon házat, gyerekeket, családot?
Kérlek lányok / nők a korotokat is írjátok oda, legfőképp 25-35 között várok válaszokat, de minden korosztályból jöhet !
Köszönöm !
De ez milyen buta kérdés már? Ki vágyik direkt olyan pasira, aki rendszeresen megcsalja, megalázza, nem tervez vele közös jövőt, nem akar tőle semmi komolyat? Még az is, aki laza, kötetlen kapcsolatot szeretne, az is olyan férfit részesít előnyben, akinek csak ő van az életében.
Nyilván a legtöbben stabil kapcsolatra vágynak, amiben egyeznek a célok és biztonságban érezhetik magukat a párjuk mellett, szeretve. Én is így vagyok vele.
27/N
Nekem csak egy szamaram van...
45f.
#13-as :D
A szamár is bőven elég, ha a többi stimmel.
Nem!
Titokban a legtöbb nő orgiára vágyik, legalább 1 órán át tartó szexre, ahol jól megedzik a puncijukat és sok sok orgazmust élnek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!