Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakitas utan ujra osszejottun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan ujra osszejottunk titokban, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Korulbelul masfel eves kapcsolatnak oktober elejen vege lett, en szakitottam, mivel sok volt, mindennapossa valt a veszekedes. Ennek szuleim orultek, mert lattak rajtam hogy sokat sirok, szomoru vagyok. Hozzank mar nem jartunk nyar vege ota, csak a baratomekhoz, mert anyaek mar nem szerettek volna, hogy nalunk legyunk, ha netan veszekedes lenne.

Egyetemistak vagyunk, es egyben kollegistak is. A szakitas utan is beszelgettunk messengeren, probalt meggyozni, hogy megvaltozik, adjunk meg egy eselyt a dolognak. En eddig probaltam eljarni bulizni, tarsasagba, mert nekem is nagyon fajt a dolog, de akkor meg le akartam zarni. Aztan kb. 3 hetre ra ujra osszejottunk, ami azt jelenti, hogy mar lassan 2 honapja vagyunk ujra egyutt.

A problema csak az hogy a szuleim semmit nem tudnak az egeszrol, hiszen egesz heten koliban vagyunk - egyutt - otthon azalatt a 2-3 nap alatt nem talalkozunk. Egyszeruen nem merem elmondani nekik, foleg ennyi ido utan, es tudva hogy orultek annak hogy vege. Pedig azota tenyleg mas lett az egesz. Alig veszekedunk, vagy ha felmerul valami, megbeszeljuk a dolgokat 5 perc alatt.

Es most jon a teli szunet, nincs koli, 3 hetig nem talalkoznank. De felek, hogy ez mar a baratomnak es persze nekem is sok, nemcsak az ido, hanem a titkolozas is.

Szerintetek mit tegyek?

2018. dec. 19. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek vagytok könyörgöm, nem anyukadék járnak a fiúval hanem te, nincs mit ezen beszélni. 21.-dik század = te választasz párt, nem a szülők.
2018. dec. 19. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

:) pedig ez nagyon egyszerű, mond el a szüleidnek. Ők szeretnek téged, féltenek, azt akarják, h boldog legyél, ezért is helyeselték, h szakítottál. Most elmondod, h mi a szitu, úgy, ahogy nekünk leírtad (nem veszekedtek már annyit, úgy tűnik rendeződött a kapcsolatotok). Biztos morogni fognak, de nem tehetnek mást, elfogadják ezt a döntésedet is, hisz szeretnek.

Na, de aztán most tényleg ne veszekedjetek a téli szünetben otthon. :) Kellemes ünnepeket! :)

2018. dec. 19. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megismertem a férjem, mi is eljátszottuk ezt az elején. Hiába titkolóztam a szüleim ismertek mint a tenyerüket pontosan tudták, hogy kibékültünk. Amikor oda álltam, hogy én szeretem ezt az embert nem értették egyáltalán. Elmondták, hogy ők külső szemmel azt látják, hogy kikészít és nem hozzám való, de felnőtt ember vagyok csináljam amit jónak látok. Azóta rendeződött mindenki kapcsolata és egy jó döntés volt. Sztem ne aggódj. Minél tovább húzod annál nehezebb lesz őszintének lenni.
2018. dec. 19. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Eleve értelmetlen volt újra összejönni, ha egyszer szakítottatok. Ami egyszer nem ment, az később sem fog. Idő kérdése, és újra szakítani fogtok.
2018. dec. 19. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!