Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért vagytok sokszor durvák, bunkók, pikírtek olyan nőkkel, akik titokban tetszenek, vagy hovatovább érzéseket tápláltok irántuk?

Figyelt kérdés

Ezt számtalanszor tapasztaltam már életem során, és ahogy beszélgetek másokkal, azt látom, nem ritka jelenség.

Ha Te nem tartozol közéjük, vagy nem érint a kérdés, akkor kérlek ne offolj, hogy "én nem vagyok ilyen", hanem lépj tovább.

Köszönöm

29/l

2017. jún. 20. 22:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az állhat a háttérben, hogy így a nő jobban felfigyel rájuk, nagyobb nyomot hagy, többet gondol rá.

Mert valljuk be, ezen dől el az egész, hogy milyen mély nyomot hagysz a másikban és negatív nyomot jóval könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb hagyni mint pozitívat. Arról nem is beszélve, hogy arra jobban fel is figyel és tovább marad az emlékezetében.

Szóval gondolom azért bunkózhatnak, hogy a másik gyakrabban gondoljon rá és jobban igyekezzen. A legtöbb embernek ugyanis az kell aki rossz vele. Ez férfiaknál és nőknél is így van.

2017. jún. 20. 22:38
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Mert durvasággal próbáljuk leplezni a csalódottságunkat, szomorúságunkat, keserűségünket, ha nem lehet miénk a kedves. És azt kell mondjam, hogy ez segít. 42/F
2017. jún. 20. 22:39
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Ezen nincs mit agyalogni, kontraverzió, de írok egy jobbat.

A nők is csinálják ezt rendszeresen.

2017. jún. 20. 22:42
 4/14 Lazy Lover ***** válasza:
91%
Amiért a " nők"
2017. jún. 20. 22:53
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Ez annak a felnőtt változata, amikor az óvodában Béluska mindig meghúzogatta Zsuzsika copfját. Béluska így tudatta, hogy Zsuzsika bizony ott van a szeren:)
2017. jún. 20. 23:35
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

az erős keretet demonstráljuk ezzel.

mert adott a szép nő,egy nap 20 pasi elmondja neki,hogy milyen szép,milyen kedves,milyen aranyos,nincs szüksége egy 21.re,mert sehova nem vezet,egy nő sem választ az ilyenek közül.

és a mi fajtánk nem szenved pun-ci hiányban ezért nem kell hajbókolnunk érte,sőt.

tehát a kóstolgatással valamilyen szinten az van demonstrálva,hogy nincsen hatalmad felettem úgy mint a többiek felett.

2017. jún. 20. 23:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Engem csak a pikírtek jelentése érdekelne, valaki ki tudna segíteni?
2017. jún. 21. 00:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

# 6

De ha te mar kostolgatod, akkor neki hatalma van feletted, nem? TE kostolgatod, es nem o teged.

2017. jún. 21. 00:42
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
#6 Akkor meg úgy lesz hatalmam feletted, hogy elhajtalak anyádba és még csak figyelni sem figyelek rád, amiért egy paraszt vagy.:) Lehet játszmázni, de az ilyeneket két lábbal vágom ki az életemből, amint feltűnik, hogy tiszteletlenek.
2017. jún. 21. 05:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert vannak emberek, akik érzelmileg megragadnak egy alsó tagozatos gyerek szintjén, amikor a másik haját húzgálták.
2017. jún. 21. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!