Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért vagytok sokszor durvák, bunkók, pikírtek olyan nőkkel, akik titokban tetszenek, vagy hovatovább érzéseket tápláltok irántuk?

Figyelt kérdés

Ezt számtalanszor tapasztaltam már életem során, és ahogy beszélgetek másokkal, azt látom, nem ritka jelenség.

Ha Te nem tartozol közéjük, vagy nem érint a kérdés, akkor kérlek ne offolj, hogy "én nem vagyok ilyen", hanem lépj tovább.

Köszönöm

29/l

2017. jún. 20. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát ezt én se értem,szerintem így akarják elérni,hogy ne szeressünk beléjük...
2017. jún. 21. 11:41
 12/14 A kérdező kommentje:
De miért akarnàk, hogy ne szeressen az adott nő beléjük, ha pont hogy bejön nekik?
2017. jún. 21. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert a férfiaknak nincsenek érzelmeik..
2017. jún. 21. 12:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már írták, a hajhúzogatás szintje. Nem tudják a saját érzelmeiket felismerni, kifejezni, így simán előfordul, hogy mindenkivel bájolognak, aki meg fontos nekik, azzal bunkóznak.
2017. jún. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!