Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes közbelépni, vagy alakuljon minden, ahogy kell?
A pasi aki sok jelet adott , hogy bejövök neki ( de azt hittem beképzelem , nem jól látok) , és én is biztató voltam , végül mással van mégis alakulóban valami ( a csaj lecsapta a kezemröl , mert látta mi folyik ,és irigy volt , sajnos sikerrel járt ,az is lehet , hogy a pasi kapott az alkalmon és ö lépett , nem tudom)
Arra gondoltam , hogy ha tudná mit érzek iránta , akkor ez megfékezné az új kapcsolatot , mert igy hogy nem tudja , hogy szeretem, mindegy neki kinek csapja a szelet
"ha tudná mit érzek iránta"
De nem tudja ha nem mondod 🤦🏻♂️
Ne te udvarolj.
Az igazi hölgyek nem teszik.
A nő a csábító,a pasi a hódító.
Bejösz egy pasinak mondjuk,vagy neked bejön.Mind a kettőtöknek kell jelet küldeni,de egy pasinak kell téged felcsípnie.
Ha nem így teszed,akkor azt hiszik,hogy könnyen kapható vagy.
A könnyűvérűeket elviszik pár körre,de nem lesz belőle kapcsolat.
Názd, ha a srác lecsapható volt, akkor mégis mit futsz olyan kocsi után, ami elmegy? A más kezéről lecsapható pasik aztán rettentően megbízhatóak..
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!