Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan fogadjam el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy a párom kamionozik, és csak 2 hetente látom?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó hogy attól félek, megcsal, hanem hogy ilyen ritkán látom.
2020. febr. 19. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

A helyzet adott, amit vagy elfogadsz, vagy nem. Ha megszállott kamionos, nem akar más munkát vállalni, és Te ezt már az elején nehezen fogadod el, akkor szakíts. Ha hajlandó arra,hogy változtasson akkor mond el Neki,hogy Te szeretnéd Vele tölteni a hétköznapjaitokat, ezért kéred,hogy nézzen más munkát.

A kamionozásnál is van belföldi fuvarozás is, tehát ha szeret vezetni, nem akar drasztikusan váltani, ilyet vállalhatna és akkor naponta hazatérne.

2020. febr. 19. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Én nem fogadnám el, nekem ez nem kapcsolat. Lényegében szingliként élsz. Sosincs melletted a társad, semmit nem tudsz vele megbeszélni, nincs kihez odabújnod a nap végén, bármi gondod, bajod van, egyedül vagy. Dugópajtinak ideig-óráig elmegy, de családot biztosan nem alapítanék ilyen társas magányban.
2020. febr. 19. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Próbáld értékelni a kettesben töltött időt

Ő sem szórakozásból csinálja hanem a pénzért ...

Kapásból vagy 22 embert fel tudnék sorolni aki külföldön dolgozik vagy hetelős munkája van...muszáj sajnos megélni kell valamiből.

Biztosan nekik is jobb lenne 6-2ig egy kényelmes irodában de nem mindenkinek adatott ez meg.

Ne edd magad ezen foglald el magad :) és a kettesben töltött idő legyen minőségi.

2020. febr. 19. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nem felelne meg az ilyen kapcsolat.
2020. febr. 19. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Tarts szeretőt!
2020. febr. 19. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez még mindig jobb talán mint azok a férfiak akik külföldön dolgoznak, és jó ha havonta járnak haza egy hétvégére. De sajnos ezek a kapcsolatoknak gyakran válás a vége. Amíg még nincs gyerek addig még csak-csak el lehet lenni, de onnantól minden a nő nyakában van, miközben szükség lenne az apa segítségére is.
2020. febr. 23. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Én csak teherautó sofőr vagyok nem kamionos,de ismerek sok kamionost. 65%ban pénzért,35% élvezetből csinálják. Magyarázd el neki,te beéred

anyagilag kevesebbel,viszont több ölelésre vágysz. Aztán ne lepődj meg ha -100000 lesz a havi tiszta bevételetek.

2020. febr. 23. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Látom törölve lett a hozzaszolasom 😄😄😄nos, pedig ez az igazság
2020. febr. 23. 10:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Szokd vagy szökj,esetleg egy szerető a megoldás.
2020. febr. 23. 10:39
 10/10 Fruzs33 ***** válasza:

2 hetet még ki lehet bírni,hacsak nem vagy olyan,mint én.

Kapcsolatfüggő voltam,és a távkapcsolat sem az én világom.

Ezt az élettársam tudja is,ezért nem megy kamionozni.

Meg hát nah,féltem.Sok a száguldozó őrült,aki nem tudja hányas a kabát.

Ha elmegy a családomhoz,és onnan vissza,ahhoz is elég egy olyan baromfi aki durván ad a gáznak.

Még annyi a szerencse,hogy vezetésbe profi.

2020. febr. 23. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!