Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátzóna- van esély a kijutás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátzóna- van esély a kijutásra, vagy fogadjam el?

Figyelt kérdés
A következő helyzetbe kerültem(sajnos a saját hibámból is). Megismertem egy csodálatos lányt aki az elején el is mondta hogy boldog párkapcsolatban él. Tudta hogy vonzódok iránta ezért is szólt még az elején hogy ne legyenek illúzióim. Viszont én annyira szeretem a társaságát és személyiségét illetve azt hogy milyen ember hogy ezt vállalva mint egy idióta besétáltam a friendzone-ba. Igen természetesen szerelmes vagyok belé nagyon régóta. Egy dolog biztos : nem szeretnék róla lemondani. Magáról mint emberről mert tényleg kevesebb lennék én is ha nem ismerem őt meg még akkor is ha nincs is remény kettőnk számára. számára. Szerintetek ki lehet kerülni úgy, hogy senki se sérüljön vagy majd idővel jobb lesz?

2019. okt. 24. 05:02
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

Engedd el, ne keresd a társaságát, mert ezzel a saját idődet pazarlod el, hogy megtaláld a saját boldogságodat.

Egyrészt csúnya dolog lenne arra várni, hogy mikor mennek szét, ha szét is mennek, illetve nem biztos, hogy te lennél a következő ember akihez rohanna párkapcsolat céljából.

Így lehet éveket dobnál el az életedből a semmiért. Megéri?

Fogd fel, fogad el, hogy van valakije. Annyi lány van a világon, keress mást.

Bár, a mai magyar nők nagyon felszínesek. Sokkal beszélgettem, és beismerték, hogy ha valaki nem az esetük, lehet az akár mennyire magabiztos, tele önbizalommal, ugyan úgy elküldik a fenébe, mert a külsőt nézik. Rengeteggel beszéltem és mind beismerte.

Ezt alul is írom. Nem nézek ki jól, de próbáltam sokszor oda menni nőhöz, önbizalommal telve, és nem is beszéltek velem, illetve le is ráztak.

2019. okt. 24. 05:15
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%

Egyetértek. Hagyd, ha neked tetszik, sajnos nincs más kiút. Barátzónából elég nehéz kikerülni, max ha gyökeresen megváltoznál, olyat tennél, ami marhára bejön a csajnak,de ha közölte is veled, akkor szinte semmi esély.

Sajnos a csajok kinézetre mennek, nekik csak ez számít, nem tetszel neki.

2019. okt. 24. 06:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem lenne párkapcsolata, azt mondanám, próbálkozz be.

De így inkább azt, hogy próbálj meg továbblépni, mert sajnos csak szenvedteted magad.:(

2019. okt. 24. 07:02
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
A barátzónából nem lehet kijutni. Azért kerültél oda, mert nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy összejöjjön veled, márpedig ez nem nagyon fog változni.
2019. okt. 24. 07:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Értsétek már meg, nem azért nem lesz semmi, mert barátzónában vagytok, hanem azért vagytok ott, mert nem akarnak tőletek semmi többet.

Esélyed nulla kérdező, előre közölte is és boldog párkapcsolata van.

Ha nem bírod elfogadni és elviselni, akkor inkább kerüld a csajt.

2019. okt. 24. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy dolgot nem írtál le. Párkapcsolatban van még?
2019. okt. 24. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Jól írtad: barátzónába sétáltál.

Van egy nagyon nagy tévhit: nem a nő teszi barátzónába a férfit, hanem a férfi önmagát.

Illetve a nő "felajánlhatja" a barát zónát, de ha a férfi ezt elutasítja, akkor a nő önmagától nem tudja beletenni, máshogy fog gondolni rá.

Lehet a pocsolyában pancsolni "barátként", vagy lehet emelt fővel távozni férfiként.

A kettő együtt nem megy, de mindig van választásod!!

2019. okt. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!