Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi az esèly hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esèly hogy egy sportólónak tetszhet egy +5kg sùlyfeleslegû làny?

Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2%
Van esélye. Egy csomó kondis és focista ismerősömnek van akár jóval több plusszal rendelkező csaja. Az összes ilyen kérdésre ugyanaz a válasz: A férfiak kevésbé válogatósak.
2019. szept. 5. 16:44
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Ha ebből 2 kg a popsin van, 3 kg a melleken, akkor van esélye.
2019. szept. 5. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Basszus, 5 kilót 5-10 hét alatt le tudsz adni.....és nyoma sem sok marad.
2019. szept. 5. 17:20
 4/13 anonim ***** válasza:
41%

Jézusom..ezek a vàlaszok.

Vagy éppen azért is lehet sok sportoló férfinak plusszos csaja, mert épp az az esete.Nem azért, mert kevésbé válogatós🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Hogy lehet itt mindenki ennyire zsírfóbiás???

Nem làttatok még csinos, igényes, szép plusszos nőt?

Ti hol éltek?

Olyan hihetetlen, hogy akàr egy sportoló férfi ezt a típust keresi, mert erre indul be, ehhez vonzódik???

2019. szept. 5. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
5 kg az nem is látszik. Plusz nekünk férfiaknak legtöbbször nem a testalkat a legfontosabb szempont.
2019. szept. 5. 18:02
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

Az utolsonal van az igazsag !!

Mindenki a maga modjan gyonyoru , ha valakinek plusz 5kilo miatt ne tetszenel az egy felszines ember ,olyannal lehet jobb is ha nem kezdesz. Akar sportolo akar nem

2019. szept. 5. 18:03
 7/13 Hamvas rétihéja ***** válasza:
0%
Miért érdekel az esély? Fogadni akartok, és nem tudod milyen legyen a szorzó?
2019. szept. 5. 18:58
 8/13 anonim ***** válasza:
39%

Csak a nők anny8ra felszínedek, hogy nekik csak a magas, izmos, jóképű férfi a jó, mert az férfias.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2019. szept. 5. 19:24
 9/13 anonim ***** válasza:
23%
A harmadik válaszoló vagyok, és totálisan félre értettétek a válaszomat. Nem vagyok zsírfóbiás, rajtam nagyobb felesleg van. De én nem is írok ki kérdést arról, hogy kellhetek-e egy sportolónak. Más szóval: ha a kérdezőt ez zavarja és emiatt bizonytalan, akkor 1-2 hónap alatt az ideális súlyánál lehet, nem kéne itt görcsölnie azon, hogy kell-e egy sportos embernek. Egyáltalán nem vonom kétségbe, hogy vannak sportos pasik akiknek bejön a túlsúly, akár nagyobb túlsúly is. De ezt előre nem lehet tudni, a kérdező sem tudja, és 5 kilótól könnyebb megszabadulni, mint 25-től és nem fog lógni a bőre sem, ha aggódik, ezt könnyen leadja. Ennyit akartam mondani.
2019. szept. 5. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:
19%
5 kiló az 2 pohár víz meg ami a gyomrodban/beleidben van. Ennél nagyobb a testtömeg ingadozása napi szinten. Miről is van szó?
2019. szept. 5. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!