Melyik sportolónak van a világon a legtöbb aranyérme?
Figyelt kérdés
Minden beleszámít, olimpia, világbajnokság, kontinens bajnokság, országos bajnokság, ifjúsági versenyek stb.2019. aug. 23. 11:36
2/9 anonim válasza:
#1 Majd biztos.
Esélyes, hogy mondjuk Phelps-nek.
3/9 subrette válasza:
Olimpiai aranyból Michael Phelps-nek van a legtöbb, 23. Ebben a közelébe se jön senki más. Pl. Paavo Nurmi vagy Carl Lewis: 10, pedig ezek is világraszóló eredmények voltak a korukban.
4/9 anonim válasza:
Nekem egy ismerosomnek van vagy 50 erme szerintem, nem lenne konnyu kideriteni.
5/9 A kérdező kommentje:
A magyorok közül Kovács Katalinnak 116 van, ha hinni lehet a wikipédiának.
2019. aug. 23. 22:59
6/9 A kérdező kommentje:
Cseh László 162
2019. aug. 24. 16:06
7/9 anonim válasza:
Jó de ha minden zs kategóriás versenyt ide számolunk annak nem sok értelme van. Pl én is mindjárt megrendelek aliról 5000 aranyérmet kiírok 5000 amatőr távolbanéző versenyt amin csak én indulok meg csak én nyerek és hívom is a Guinesst hogy jegyezzék be a rekordot
8/9 anonim válasza:
Egyetértek, meg kell húzni egy határt és csak afölött számolni az érmeket. Minimum nemzeti bajnokság vagy Euópa-bajnokság.
Ennek alapján szerintem is Phelps, nem néztem utána részletesen, de ha csak olimpiai aranyból van neki 23, akkor tuti VB, világkupa, USA-bajnokság és hasonló versenyekről több 100...
9/9 anonim válasza:
Szerintem erre nagyon nehéz konkrétan válaszolni.
Barát Bencének pl jelenleg 603 aranyérme van összesen a hivatalos Rubik kocka versenyekről. Ezzel bőven az 1. helyen áll amúgy ebben a sportban.
Ugyanakkor tuti vannak más sportok, ahol valakinek ennyi, vagy sokkal több aranyérme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!