Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van rá hogy egy vőlegény, beleszeret egy kolléganőjébe?
Figyelt kérdés
Épphogy vőlegény lesz a pasiból, de külföldön dolgozik, és csak 2szer megy haza egy évben a menyaszzonyhoz.. lesz egy új kolléganője akivel vonzalom van közöttük,és minden nap együtt dolgoznak 8-9!órát.. bele szerethet a kolléganőbe a vőlegény.?...2019. aug. 23. 20:52
1/16 anonim válasza:
Bármi megtörténhet. Attól hogy "vőlegény" ugyanúgy áll a farka is.
2/16 anonim válasza:
...ugye te nem a (reménykedő) kolléganő vagy?
Amúgy biztos volt már ilyenre példa a történelemben.
3/16 A kérdező kommentje:
Nem. Én vagyok a menyasszonya
2019. aug. 23. 21:03
4/16 anonim válasza:
Ezesetben picit túlzásba viszed a féltékenységet, nem?
5/16 anonim válasza:
Kétszer megy haza egy évben? Annak a kapcsolatnak mi értelme van?
6/16 anonim válasza:
2x egy évben... az igen... és "vőlegény".
Neki futsz még egyszer?
Mert ennek így semmi értelme.
7/16 anonim válasza:
Annyit tudok, ismerősök akik kint dolgoznak, 10 ből 9 szexel kint is valakivel.
8/16 anonim válasza:
Nekem olyan ismerősöm van, akinek Németországban komplett családja lett az itthoni "barátnő" mellett.
Most őszintén: annak a kapcsolatnak mi értelme van, ahol évi 2 találkozás van?!
9/16 anonim válasza:
Szerelem nélkül is meg tudja dugni. Meg bárki mást, akivel nem évi 2x találkozik.
10/16 anonim válasza:
Nem egészen értem, ha épphogy vőlegény lett, akkor hogy bírja ki valaki, hogy 2x egy évben találkozzanak? És mikor lesz az esküvő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!