Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még esélyem?
A sztory:
2 éve mondjuk úgy haver,
2 hónapja elkezdtünk komolyabban beszélgetni, találkozgatni.
Ez idő alatt volt pasija, de sok olyat mondott amire arra utalt hogy lehet köztünk valami.
Pl: de jó lenne ha most mellettem lennél és simogatnál. Lefekvés előtt írta.
Meg elment fürödni 40percre kérdeztem és mit csinaltál te?
A barátján, rajtam és a gondjain gondolkozott de majd megbeszéljük ha találkozunk.
Utána talltunk is de nem mondott semmit.
Másnap azt mondta hogy ő már pedig csókot várt.
Nyaralni indultam szóval itt nem tudtam elhivni és elmondni neki h szeretem.
Mire haza értem dobta a pasija(1 hónapja) nagyon össze volt törve..
Szóval megint nem mondhatam meg neki hogy szeretem. Próbáltam vigasztalgatni meg hasonlók.
2 hete szoba jött hogy nem tudok megnézni egy filmet mert meghalt a tv-m. Erre mondja akkor majd együtt megnézzük.-Le is töltöm akkor
-majd megnézzük a neten
-mondom szar a minőség ott
-erre itt is jön azzal hogy nem számítanak a körülmények lényeg hogy együtt....
Végül nem lett belőle semmi mert utána maga alatt volt és kicsit hagytam hogy tisztuljon a feje. Kicsit el is távolodtunk nem alig beszéltünk.
Pár napja ujra jót beszélgettünk, arra készültem hogy randira hívom. Kérdezem és mi volt vele ebbe a pár napban. Egyszer csak benyögte hogy most van egy ki alakulóban levő szerelem.
Én teljes leskoltam és megmondtam nekik h ez melyen érintett. Kérdezte h miért? És megmondtam neki hogy tudod hogy szeretlek. Azt mondta: Ő végig azt hitte hülyéskedek.
De tudom hogy tisztába volt vele.
Azt mondta És hogy ő sose adott olyan jelet hogy bármi is lehetne köztünk. Úgy gondolom, amiket idéztem nem nevezném semminek...
Nagy nehezen megbeszéltük hogy mi volt az egész.
Ezt írta:
Jól esett hogy szamithattam rád, hogy mindig kerestel, hogy elmondhattam mindent, meg is fordult a fejemben esetleg te meg én, aztán sokat gondolkoztam és teljesen különbözünk a másik te 18vagy én 19,en önálló te meg nem. Aztán azért kezdtelek el hanyagolni, hogy ne csalodj vagy valami ilyesmi.
Az k* rvara nem igaz hogy teljesen különbözünk...
Abba maradtunk hogy barátok maradunk. Szerintetek ha nem jön össze neki ezzel a pasival és újra találkozgatunk, lehet valami esélyem?
Vagy mivel ő önálló, dolgozik stb. Míg én sulis vagyok ez offos.
Életképtelenek vagytok. Inkább ne legyen köztetek semmi, mert ha még szaporodtok is...
Ezt veheted bántásnak, de maximálisan nevetséges az egész, amit leírtál. Mit két három éves óvodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!