Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem még nála? (Story lent )

Figyelt kérdés

Az első szerelmem körülbelül 5 éve ért véget , mi a fiúval pedig 6 évet voltunk együtt . Igazi szerelem volt , lelkitárs, a legjobb barátom és szerelmem is egyben . Viszont az évek múlásával egyre többet veszekedtünk, minden apróságon összekaptunk. Ő eléggé féltékennyé vált , pedig okot nem adtam rá. 2 évig húztuk kb, kértem változtassunk ezeken a dolgokon , viszont sajnos nem változott semmi. Tudni illik, sajnos én nagyon nehezen engedem el azt aki közel áll hozzám,viszont ebben az esetben én szakitottam. Előtte nagyon sokáig kattogtam rajta mi legyen de elhatároztam magam . Kérlelt még egy hónapig kb , , hogy ne legyen vége de én hajthatatlan voltam. Nagyon csúnyán váltunk el.( kb 19 -20 évesek lehettünk ekkor)Mikor megismerkedtem az új párommal letiltott a közösségi oldalakon és egy ideig semmit nem is hallottam róla , nem kerestük egyáltalán egymást . Most viszont évekkel később megint eszembe jutott , hogy milyen jó volt vele és nagyon hiányozni kezdett . Sokan mondják,hogy az emlékek idővel megszépülnek de ez más ,érzem. Hónapok óta ő jár a fejemben , mikor egyszer osszefutottunk az utcán .Fáj,, hogy megbántottam és ilyen csúnyán váltunk el . Napokban megkerestem SMS formájában , hogy bocsásson meg , egy távolságtartó válasszal azt írta, részéről rendben van . Egy héttel később kértem , hogy találkozzunk személyesen is, (bocsánatkérés sem segített kiverni a fejemből) . Ő azt válaszolta lezárta a múltat és nincs miről beszélnünk . Hozzáteszem édesanyámmal azóta is tartja a kapcsolatot.

Kérdésem az lenne , hogy szerintetek érdemes még ennél a fiúnál próbálkoznom? Tényleg szeretnék személyesen találkozni és beszélni vele , viszont nem szeretném zaklatni sem. Úgy gondolom jogosan nekem kell most küzdeni érte , de nem szeretnék átlépni egy határt. :/

Volt már valakinek ilyen tapasztalata ? Van valami tanácsotok?

Bocsánat , ha kicsit hosszúra sikerült , köszi ha elolvastad .:)

24/L

2019. júl. 3. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, hogy nincs párja?
2019. júl. 3. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs párja azóta mióta mi szakítottunk .
2019. júl. 3. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd. Tolakodsz, egyértelműen megmondta, hogy nem akar beszélni veled.

Neked nem ő kell, hanem magányos vagy, menj ismerkedni. Találsz egy pasit, aki érsekel, egyből hagyni fogod a fenébe.

30n

2019. júl. 3. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha konkrétan megmondta, hogy lezárta a múltat hagyd. Az meg, hogy nincs senki... Nem mindenki posztolja ki a magán életét. Nem tudhatod.
2019. júl. 3. 21:48
 5/7 Rockarc ***** válasza:
100%

A nem az forditva is nemet jelent. Eleg hatarozott volt, mas utan kell nezned.

43F

2019. júl. 3. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem egy próbát megér, nincs mit veszíteni!

Pl. ha tudod, hogy hol dolgozik, hova jár bulizni, "véletlenül" éppen menj arra :D és már találkoztok is..

2019. júl. 3. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Nezd mar, mas qrta a srac utan, most meg menne vissza. Vicc vagy kicsim.
2019. júl. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!