Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van valami esélyem?
1 éve ismerjük egymást 2 hónapja elkezdtünk napi rendszerességgel beszélni, találkozgatunk is. Sokszor úgy éreztem több is lehet köztünk mivel utalt rá elég sokat. Volt hogy szájra puszit adtam. Másnap azt mondta ő már csókot várt.
Meg bár mellete lennék meg hasonlók. Volt hogy kérdezte így is szeretsz nem? Mondtam igen. Utána már alap volt a szeretlek szó.
Ez idő alatt volt egy 2 éves kapcsolata.
Nem rég szakítottak elege maga alatt volt
Még ez után is mondott hasonlókat.
Kb 2 hete nem nagyon lehetet vele beszélni. Úgy fogalmazott most ilyen időszaka van. Ma 5 napja h nem beszéltünk . Ma reggel írtam is neki mondta majd ha a haza ér beszélünk.
Jot beszélgetünk és kinyögi nekem h alakulóban levő szerelem.
Hat itt én teljes lesokoltam....
Írtam neki h ez melyen megérintett.
Kérdezte miért? Lent folytatom
Amit beszéltünk utána:
Én Tudod hogy szeretlek, és már régóta várom h elmondhassam.
Ő: erre most nem tudok mit mondani
Én: Lehet hogy csak én láttam többet.
Vagy olykor csak hulyeskedtél
Ő: Én végig azt gondoltam hulyeskedsz
Én: Tudom mindent elbsztam
Ő: mit basztal volna el?
Én: Hat nem tudom ezek után szoba alsz e velem. Meg én se tudom mit kezdek maggamal annyit ragodtam h elmondjam és nem igy akkartam
Ő: Hát nyilván szóba fogok állni
Én: valaha látlak még
Ő: persze
Én Na próbálom hanyagolni ezt de megkérdezhettem h valaha is éreztél irántam valamit? Vagy mi volt az a sok apróság amitől én ezt gondoltam...?
Ő: Nemtudom
ENYI
Választ elore is köszi, hibákért bocsi nem vagyok jó hangulatomba
Úgy értetem hogy a baratsagunkat. Mert nagy nehezen túl teszek rajta de nem szeretném elveszíteni...
4éves: tudom el kell engednem. De nem értem miért játszott volna velem ha 1 évet együtt jártunk gyakszira és ott tényleg barátként viselkedett.
Utána elváltak útjaink és elkezdett irkalni, találkozni akart. Eleinte nem érdekelt. Egyre többet beszéltünk teljes más volt ,mint aki akar valamit.
Aztán találkozgatunk. És bele szerettem....
Négyes vagyok.
Sajnos nem tudom a választ, hogy miért. Csak azt tudom, hogy velem is hasonló dolog történt. Aztán amikor egyszer rákérdeztem, azt mondta, félreértettem.
Szerintem valahol tetszettel neki. De nem annyira, hogy lépjen is.
Hagyd az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!