Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szerintetek van esélyem ilyen nőt találni?
Nem tizenéves vagyok, már nem is huszonéves. Szám szerint 31 múltam.
A környezetemben mindenhol azt látom, hogy az emberek jobb híján csak úgy összeállnak egymással, langyos vagy negatív a kapcsolatuk.
Én világ életemben olyan nőre vágytam, akivel gyermeki módon rajongunk egymásért, már-már nyálas szinten szeretjük egymást, szóban, írásban kifejezve, levakarhatatlanul egymásról a hűség két lábon járó példáiként. Apró gesztusokkal pl. kaja csinálás, egymás hajának megmosasa, beágyazás a másiknak, egy közös masszázs, cetlire pár szó irása és asztalon, hűtőn hagyása, vagy bármi ilyen apróság által mindig dolgozni a kapcsolaton, rendíthetetlen odaadással fordulva egymás felé felépíteni egy közös életet konvergáló célokkal, lehetőleg ugyanilyen értékrenddel, hasonló álmokkal, tervekkel rendelkezve.
Irreális ez? Nem jó a pocsolya egy kapcsolatban. Voltak már barátnőim, szerelmes is lettem, de valahogy nem éreztem sosem azt, hogy adott nőért az életemet adnám, hogy tűzbe tenném érte a kezemet.
Én biztosan nagyon értékelnék egy ilyen pasit!!
N
Nem irreális, de nem mindennapi az is biztos :D
Manapság a partner egy díszlet az instagramra.
Srácok... És válaszolt 3 nő. Na, így lődd be a helyzetet... :D
Rövidtávra viszonylag könnyen találhatsz ilyen nőt, mert a rózsaszín köd alatt ez sokaknak simán megy. Hosszútávra már alig van esélyed. Az emberek fele félrelép, a kapcsolatok nagy része pár éven belül a hétköznapokban beszürkül.
Van esélyed, de nem egyszerű. Ehhez meg kellene találnod azt a nőt, akiért az "életedet adnád". Egy langyos kapcsolatban, ahol szereted ugyan a másikat, de az is mindegy volna, ha a szomszéd Jucikával élnél, mert ő is épp olyan kedves, ez nem fog menni.
Viszont az biztos, hogy ha egyszer megtalálod azt a lányt, akivel jól esik törődni egymással, akkor ezzel a hozzáállással esélyes, hogy nagyon jó lesz a kapcsolat.
Összehasonlítás képpen, az én párom egy nagyon jó ember, szeret engem, nem panaszkodhatom, de ő nem az a típus, aki energiát ölne ilyen apróságokba, amiket leírtál. Pedig az ilyesmi nagyon jól tud esni az embernek. Én a magam részéről nagyon boldog lennék, ha olyan párom lenne, akivel "egymás haját mossuk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!