Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, szerintetek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szerintetek van esélyem ilyen nőt találni?

Figyelt kérdés

Nem tizenéves vagyok, már nem is huszonéves. Szám szerint 31 múltam.

A környezetemben mindenhol azt látom, hogy az emberek jobb híján csak úgy összeállnak egymással, langyos vagy negatív a kapcsolatuk.

Én világ életemben olyan nőre vágytam, akivel gyermeki módon rajongunk egymásért, már-már nyálas szinten szeretjük egymást, szóban, írásban kifejezve, levakarhatatlanul egymásról a hűség két lábon járó példáiként. Apró gesztusokkal pl. kaja csinálás, egymás hajának megmosasa, beágyazás a másiknak, egy közös masszázs, cetlire pár szó irása és asztalon, hűtőn hagyása, vagy bármi ilyen apróság által mindig dolgozni a kapcsolaton, rendíthetetlen odaadással fordulva egymás felé felépíteni egy közös életet konvergáló célokkal, lehetőleg ugyanilyen értékrenddel, hasonló álmokkal, tervekkel rendelkezve.

Irreális ez? Nem jó a pocsolya egy kapcsolatban. Voltak már barátnőim, szerelmes is lettem, de valahogy nem éreztem sosem azt, hogy adott nőért az életemet adnám, hogy tűzbe tenném érte a kezemet.

2019. júl. 9. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Én biztosan nagyon értékelnék egy ilyen pasit!!

N

2019. júl. 9. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem irreális
2019. júl. 9. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem irreális! A mi kapcsolutnk a férjemmel pont ilyen, és már van egy közös bébink is. Persze jó sok béka volt előtte..
2019. júl. 10. 00:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem irreális, de nem mindennapi az is biztos :D

Manapság a partner egy díszlet az instagramra.

2019. júl. 10. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A jó hír az, hogy van :) a rossz hír az, hogy a másik feled megtalálni, aki mindenben illeszkedik és ugyanígy látja... Na az nem egy egyszerű folyamat! S igazából szerncse kérdése (is). Lehet 20 évig próbálkozol hasztalan, míg más szinte egyből megtalálja. Lehet akit keresel ugyanabba a boltba, edzőterembe jár, nap mint nap ugyanott mentek el 5 perc eltéréssel - honnan tudod, ha nem próbálod? Úgyhogy fel a fejjel és bízz magadban :)
2019. júl. 10. 00:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Srácok... És válaszolt 3 nő. Na, így lődd be a helyzetet... :D

Rövidtávra viszonylag könnyen találhatsz ilyen nőt, mert a rózsaszín köd alatt ez sokaknak simán megy. Hosszútávra már alig van esélyed. Az emberek fele félrelép, a kapcsolatok nagy része pár éven belül a hétköznapokban beszürkül.

2019. júl. 10. 00:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Több mint 5 éve vagyunk együtt és nálunk így működik(mondjuk egymás haját nem mossuk ) Mintha napról-napra erősebb lenne a szerelem.Mindenhova együtt megyünk,minden bolondságba benne vagyunk,gyermeki csibészséggel kacsintunk össze.Napközben amikor dolgozunk óránként,kétóránként mennek a szivecskék és ennyi elég,hogy tudjuk jól van a másik,minden rendben. Mindig megy a babusgatás. Ahányszor elmegyünk egymás mellett vagy megsimogatjuk a másikat vagy ölelés,puszi.Ha főzök,párom képes kint ülni a nappaliban,hogy egy légtérben legyünk (u.n.amerikai konyhás lakás) és beszélgessünk. Ha hétvégén punnyadás van elindítunk egy filmet és összebújva nézzük.Ha hosszúhétvége után munka van és külön vagyunk szenvedés a nap,alig várjuk,hogy újra együtt legyünk. ☺ Ehhez kellett részemről 33 év és egy 12 éves házasság,hogy ő belépjen az életembe. Neki pedig 35 év és egyik kapcsolatbol-másikba "csapódás" . És igen,az,hogy együtt vagyunk a véletlen műve.130 km-re éltünk egymástól amíg közbe nem jött az a véletlen ☺
2019. júl. 10. 05:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Van esélyed, de nem egyszerű. Ehhez meg kellene találnod azt a nőt, akiért az "életedet adnád". Egy langyos kapcsolatban, ahol szereted ugyan a másikat, de az is mindegy volna, ha a szomszéd Jucikával élnél, mert ő is épp olyan kedves, ez nem fog menni.

Viszont az biztos, hogy ha egyszer megtalálod azt a lányt, akivel jól esik törődni egymással, akkor ezzel a hozzáállással esélyes, hogy nagyon jó lesz a kapcsolat.

Összehasonlítás képpen, az én párom egy nagyon jó ember, szeret engem, nem panaszkodhatom, de ő nem az a típus, aki energiát ölne ilyen apróságokba, amiket leírtál. Pedig az ilyesmi nagyon jól tud esni az embernek. Én a magam részéről nagyon boldog lennék, ha olyan párom lenne, akivel "egymás haját mossuk".

2019. júl. 10. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!