Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretet vagy a szerelem a fontosabb?
Feleve vagyunk egyutt, egyutt elunk de az utobbi idoben kezdtem azt erezni tole hogy egyaltalan nem szerelmes belem de mint ember nagyon szeret. Eleinte ez az erzes persze megvolt de az az eleinte eleg rovid ido szamomra mert nem is vagyunk egyutt regota.
Fel is hoztam neki a dolgot, beszelgettunk rola erre a kijelentesemre hogy “nem is szeretsz” csak forgatta a szemeit, mar pedig en ezt a szerelmes szeretetre gondoltam. Elmondtuk kit mi zavar vagy mi bant es ekkor mondta azt o hogy nagyon megszeretett engem ezert meg azert a felsorolt hibaimon kivul.
Amikor hozzakoltoztem a volt kapcsolatai maradekat termeszetesen minden egyes idokozonkent megtalaltam, es lehet noi megerzeslehet baromsag de a kepeket elnezve valahogy teljesen mas jon le nekem mint ahogy “hozzam all”,annak ellenere hogy tudom voltak megcsalasai a multbeli kapcsolataiban es tobbszor emlitette nekem mikor szorakozni voltunk (koztuk masok is) hogy en vagyok idaig az egyetlen no akinel nem fordult meg a fejeben h mashoz menjen.
En ezt nem tudom hogy komolyan vegyem e vagy sem,megjegyeztem de nem tettem ra magamban eskut hofy ez igy is van annak ellenere hogy komolynak ereztem..
Reszletesen leirtam par dolgot de osszefoglalva annyi lenne a kerdesem, szerintetek az oszinte szeretet vagy a szerelem az ami fontosabb?
Es ha igen a vagy b, mennyire fontosabb egyik a masiknal?
Felnott emberek vagyunk, 26 es 35 evesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!