Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fontosabb-e a szerelem, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontosabb-e a szerelem, mint a békés együttélés?

Figyelt kérdés

Tudom, a kettő nem zárja ki egymást, de most tegyük fel, hogy igen. Érdemes-e a szerelmet keresni?

Mely életkor lehet a vízválasztó?

2018. jan. 6. 12:16
 1/7 AchromaticSmarties ***** válasza:
Azt te tudod, hogy neked mi a fontosabb.
2018. jan. 6. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Számomra a szerelem kötelező a kapcsolatban, de nem végig. Szerelemből legyünk együtt az elején és majd miután elmúlik és átalakul egy mélyebb érzéssé, akkor már nem kell.

Olyan kapcsolatot viszont nem kérek, ahol a szerelem nem volt jelen egy kicsit sem.

2018. jan. 6. 12:21
 3/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
Amikor szerelmes az ember úgy is megőrül. Szóval választja inkább azt ami nagyon boldoggá teszi, mint azt ami csak elégedetté.
2018. jan. 6. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem fontosabb.
2018. jan. 6. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem választható szét a kettő. Ha nincs köztünk béke, akkor nincs szeretet sem.
2018. jan. 6. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szétválasztható a kettő. Egy sz.r kapcsolat, a sok veszekedés pillanatok alatt megöli a szerelmet.

Ettől függetlenül a szerelmet fontosabbnak gondolom. Pusztán azért mert jól megvagyok valakivel nem fogok belemenni egy kapcsolatba. Legyünk barátok, menjünk el néha kávézni, de párkapcsolati szinten nem éri meg olyannal lenni, akibe nem vagy szerelmes. Ezt az életkor baromságot meg pláne felejtsük el. Csak mert elmúltál mondjuk 30 és le szeretnél telepedni nem kell belemenni egy semmilyen kapcsolatba. Azokból lesznek a legrosszabb kapcsolatok, ahol csak azért vannak együtt mert ezt dobta a gép, legalább van valakijük. Ahogy gyereket sem szülnék például olyan embernek, akibe nem vagyok szerelmes. A gyerekem előtt legyen normális párkapcsolati példa. Olyan, ami miatt később ő is szerelmet akar majd találni.

2018. jan. 6. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:

mitől lenne békés (azaz kiegyensúlyozott, harmonikus, szép) egy párkapcsolat, ha nincs benne szerelem??

ha csak szereted, ennyi erővel a tesóddal vagy egy jó barátoddal, vagy a macskáddal is élhetsz együtt, mert őket is szereted.

ha nincs szerelem, mi értelme?

hogy ne legyél egyedül, mert fosol egyedül lenni, ezért inkább jó a langyos szar is?

ez nincs életkorhoz kötve, nincs vízválasztó!

ha az ember párkapcsolatban akar élni, keresse meg azt, akibe szerelmes és viszont, és csak azért legyen együtt vele, mert szeretik egymást, mert boldogok együtt.

minden más esetben öncsalás, a másik becsapása is, kompenzálás, gyáva, gerinctelen és szánalmas dolog.

2018. jan. 6. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!