Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök, ti voltatok olyan pasival, akinek több szeretöje volt és ti tudtatok róla, hogy végzödött?
Figyelt kérdés
Tehát ha volt szeretöi viszonyotok olyan pasival , aki több vasat tartott a tuzben ?
Nem kérek olyan válaszokat , hogy sose voltam , és nem is mennék mert én olyan csácsó vagyok .
Tudom lesz min 5 olyan
2020. febr. 10. 15:32
11/13 anonim válasza:
Olyat ismertem aki tudott bánni a nőkkel de a szeretők nem tudtak egymásról.
Itt olvastam egyszer olyat, hogy egy hapsi együtt élt több nővel, haremben es ezt próbálták előadni valami nagyon modern menő dolognak. Ezek a férfiak nagyon értenek a manipuláláshoz átlúgozzák a naiv szeretetre éhes nők agyát, akik sokszor még büszkék is arra, hogy egyek lehetnek a férfi sok hóditasa közül.
12/13 anonim válasza:
Én hapsi vagyok de 2 nőt is ismerek akik egy ilyen menőnek tartott hapsinak háremébe tartoztak( nem ugyanarról a hapsiról van szó de a sorsuk azonos lett):valamelyik fluktuáció során meg lett köszönte a szolgálatuk és vehették a kabátjukat. Mindkettő továbbra is dicsőíti a maga exét(vagy milyen fogalom is illik ide?) hogy micsoda pasi... és a még versenyben lévő egykori riválisaikat szapulják hogy” előbb utóbb kiderül hogy egyáltalán nem odaadóbbak, sőt...”
13/13 anonim válasza:
Én nem bírtam elviselni soha, amit művelt. Így utólag már látom, hogy ez a legjobb nekem. Most más agyát szédíti, ő is csak egy bohóc a cirkuszában. Aki naivan azt hiszi, hogy egy sok km-ről jött, ötven éves pasi majd pont mellette állapodik meg, pont most.Aha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!