Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A kèrdésem első sorban férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kèrdésem első sorban férfiakhoz szól! Van olyan köztetek akinek szeretője lett egy tönkrement házasság miatt és beleszeretett a szeretőbe?

Figyelt kérdés
Nálunk sima heti egy két találkozással indult,megbeszéltük,hogy csak szex és semmi más..azonban az élet néha közbeszól.Igazi lelki társak lettünk.Most ő válni akar..én meg rosszul érzem magam,pedi tudom ,hogy a házasságuk már 6 éve csak látszat..mit tennétek?Szeretem.
2019. júl. 28. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
El is vettem azóta.
2019. júl. 28. 16:11
 2/6 Barnabas333 ***** válasza:
17%
Én nem szerettem bele a szeretőmbe de 10hónap után vége lett. 5éve meg nincs senki sajnos... 42f
2019. júl. 28. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Mi a kérdés, ha ő válni akar, te meg szereted őt?!
2019. júl. 28. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen mindegy? Ha ő válni akar és inkább veled lenni, akkor váljon és legyen veled, látod, létezik ilyen ezek szerint. Ha szereted, akkor meg főleg nem értem, miért zavar a dolog. Nem a te dolgod a kettejük házasságát rendbe hozni, ha ő úgy dönt, hogy lelép, akkor ennyi, örülj neki.
2019. júl. 28. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Ez nem a te hibád egyáltalán. Jobb nekik külön, valószínűleg ez már régóta nem működött csak féltek kilépni. Örülj, hogy egy ekkora bátor lépésre szánta el magát! Mindnekinek joga van boldognak lenni és küzdeni is érte.
2019. júl. 28. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
25%
Nyilván a kérdezőnek is van családja, és ő nem akar válni.
2019. júl. 28. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!