Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt még valaki pasival, akinek volt több állandó szeretöje?
Figyelt kérdés
Peldaul élettárs plusz szeretö es teged harmadiknak akar
Hogyan vegzödött ?
2018. szept. 20. 22:03
1/11 anonim válasza:
Miért milyen jövőkép merül fel egyáltalán???
2/11 anonim válasza:
Miért lennél egy 3. luk egy faszi farkára? Ennyi önértékelésed, önbecsülésed sincs?
3/11 anonim válasza:
Ha esetleg valaki kérdezné, miért van állandó nőhiány, hát ezért. Mert a nők sokkal inkább a foglalt férfiakon marakodnak, minthogy keresnének egy normális, szabad férfit.
4/11 A kérdező kommentje:
Gondolom azert marakodnak a nök mert van mit nyújtson es nemcsak az izmait bamulja a tukörbe
2018. szept. 20. 22:33
5/11 anonim válasza:
64 éves a pasas, te meg 42. Már csak azt nem tudjuk, a másik két banya, akit húz, milyen öreg.
6/11 anonim válasza:
Ja, neked pl. azt nyújtotta, hogy jól felcsinált, meg párszor meghívott kávéra. Egy igazi gáláns öregúr.
7/11 anonim válasza:
Na ez az. Neked ő mit is nyújtott? Más kérdésedben leírtad, hogy még a súlyoddal sincsen megelégedve. Azta. Mondok én neked valamit. Ilyet 45 éves férfiak is simán nyújtanak .
8/11 anonim válasza:
Én olyan pasival vagyok (60+-os), csak én vagyok/voltam a hivatalos barátnő. Tegnap este derült ki, hogy más(ok) is vannak. A a szeretők részére egyféleképpen fog végződni: amíg meg nem unja őket, addig használja. Előttem is ezt csinálta évtizedekig, ilyen szinten nem változnak emberek. És sok a jó pun.i, sok az erzelmes hülye szerető, lehet válogatni amíg a B oldal még fut.
9/11 anonim válasza:
+ Azért voltam én a hivatalos barátnő, mert engem mutatott be a családjának, a barátainak, velem jár koncertekre, stb. A többi pedig titkos kapcs., amirő rajtuk kívül senki nem tud(ott).
10/11 anonim válasza:
Rendesen lepusztult lehetsz, ha be kell érned ennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!